Survivor – Σάκης Αρσενίου: Άφωνος με την ανακοίνωση της αποχώρησής του – Η αντίδραση της ομάδας

Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Σάκης Αρσενίου, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι οι τρεις παίκτες που τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, μετά την απόφαση της κόκκινης ομάδας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα είναι ο Σάκης Αρσενίου. Τόσο ο γνωστός τραγουδιστής όσο και πολλοί συμπαίκτες

του έμειναν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα, αφού δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη.

Ο ίδιος είπε λίγο πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο: «Σεβαστή η απόφαση του κοινού. Όταν ήταν να μπω στο Survivor σκεφτόμουν ότι η πρώτη επιλογή σε μια ψηφοφορία είναι αυτός που μπαίνει τελευταίος, όπως κι έγινε. Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά κι εγώ θα συνεχίσω έξω τη ζωή μου κανονικά.

Ένα πράγμα έχω κρατήσει από το Survivor, επειδή κάνω τη χαζομάρα να πετάω το φαγητό που δεν μου αρέσει ή δεν θέλω άλλο, σίγουρα δεν θα πετάξω ποτέ ξανά φαγητό γιατί υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που πραγματικά πονάνε».

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέρρευσε ακούγοντας πως αποχωρεί ο Σάκης Αρσενίου, αφού οι δυο τους ήταν πολύ καλοί και εκτός παιχνιδιού. Να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής παρέμεινε στο reality επιβίωσης για μόλις δύο εβδομάδες.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα – Θάνατος Ίριδας: Σύγχυση για την ώρα κλήσης στο ΕΚΑΒ

 Άννα Πρέλεβιτς: Το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Νικήτα Νομικό

 Survivor: Τέλος στην κόντρα Ναυσικάς – Μυριέλλας – Η δημόσια συγγνώμη

Keywords
Τυχαία Θέματα