Summer breeze: 7+1 αρώματα που μυρίζουν θάλασσα!

Τα αρώματα που εμπνέονται από τη θάλασσα συχνά αποτυπώνουν τα φρέσκα, υδάτινα και δροσερά στοιχεία που συνδέονται με το βυθό.

Άραγε υπάρχει κάτι πιο αναζωογονητικό αυτήν την περίοδο από το να ψεκαστείς με ένα τέτοιο άρωμα που θα σε ταξιδέψει σε ονειρεμένους εξωτικούς προορισμούς, σε ελληνικά νησιά ή όπου τρέξει ο νους σου, ακόμα και εάν βρίσκεσαι ακόμα στο γραφείο.

Συγκέντρωσα τα πιο δροσερά αρώματα που μυρίζουν…καλοκαίρι για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει! Για άνδρες και γυναίκες!

Giorgio Armani

– Acqua di Gio:

Μακριές καλοκαιρινές μέρες δίπλα στη θάλασσα, ζεστές ηλιαχτίδες στο δέρμα και ένα αναζωογονητικό θαλασσινό αεράκι στα μαλλιά. Όλα αυτά κρύβονται στο γυναικείο Eau de Toilette Giorgio Armani Acqua di Giò, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νησί Παντελλερία της Σικελίας. Αυτό το αρμονικό άρωμα θα φέρει μια καλοκαιρινή ευεξία στις διακοπές σας δίπλα στη θάλασσα. Περγαμόντο της Καλαβρίας, νερατζιά, πράσινο μανταρίνι.

Dolce & Gabbana – Light Blue:

Ένα αναζωογονητικό άρωμα που αιχμαλωτίζει τη θάλασσα της Μεσογείου και το καλοκαιρινό αεράκι. Διαθέτει νότες από μήλο, λεμόνι Σικελίας, γιασεμί και ξύλο κέδρου, δημιουργώντας ένα τραγανό και αναζωογονητικό άρωμα.

Issey Miyake – L’Eau d’Issey:

Το L’Eau d’Issey είναι ένα κλασικό άρωμα που ενσωματώνει στοιχεία της θάλασσας και της φύσης. Συνδυάζει υδάτινες νότες, λωτό, φρέζια και κέδρο για να δημιουργήσει ένα ελαφρύ και κομψό άρωμα που θυμίζει το summer breeze του ωκεανού.

Maison Margiela ReplicaBeach Walk:

Κλείστε τα μάτια μας και μεταφερθείτε νοερά σε μια αμμώδη παραλία με το γυναικείο άρωμα Maison Margiela Replica Beach Walk. Με το συγκεκριμένο άρωμα, θα αισθανθείτε αμέσως τη ζεστή άμμο κάτω από τα πόδια σας, θα ακούσετε τον παφλασμό των κυμάτων και θα απολαύσετε την αίσθηση του θαλασσινού αέρα στα μαλλιά σας.

Θα συντονιστείτε με την ελαφρώς γλυκιά και συγχρόνως δροσιστική αρωματική σύνθεση από την πρώτη στιγμή, χάρη στο ζουμερό περγαμόντο, το λεμόνι και το ροζ πιπέρι.

Nautica – Voyage:

Το ανδρικό Eau de Toilette Nautica Voyage θα σας χαρίσει φρεσκάδα και αποφασιστικότητα σε κάθε σας ταξίδι. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από υδάτινες νότες. Eμπνευσμένο από τις περιπέτειες της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας. Συνδυάζει νότες από πράσινο φύλλο, μήλο, υδάτινη συμφωνία και βρύα, δημιουργώντας ένα τραγανό και ενεργητικό άρωμα που θυμίζει εξερεύνηση των ωκεανών.

Korres – Aegean Bronze Eau De Parfum

Αίσθηση παντοτινού καλοκαιριού και εικόνες του Αιγαίου σε ένα μπουκάλι. Το άρωμα Aegean Bronze είναι ασφυκτικά γεμάτο με νότες από περγαμόντο, φρέζια, βανίλια, με μία αρωματική συμφωνία που φέρνει στο μυαλό τη χρυσή άμμο και το μπλε της θάλασσας. Το Aegean Bronze Eau de Parfum έχει δημιουργηθεί με φυσικό αντιοξειδωτικό από δενδρολίβανο.

Hermès – Eau Des Merveilles:

Το Eau des Merveilles είναι ένα σαγηνευτικό και μαγικό άρωμα που φέρνει στο νου τη μαγεία της θάλασσας. Συνδυάζει νότες κεχριμπάρι, ξυλώδη ακόρντα και αλμυρές νότες, δημιουργώντας ένα μοναδικό και μαγευτικό άρωμα που προκαλεί το μυστήριο και τη γοητεία του ωκεανού.

Bobbi Brown – Beach:

Το Beach είναι ένα άρωμα που στοχεύει να αναδημιουργήσει τη νοσταλγική και ξέγνοιαστη αίσθηση μιας μέρας δίπλα στη θάλασσα. Διαθέτει νότες από γιασεμί άμμου, θαλασσινό σπρέι και μανταρίνι, αποτυπώνοντας την ουσία του ηλιόλουστου δέρματος και του αλμυρού αέρα.

Mε ένα ψέκασμα και έχεις όλη την καλοκαιρινή αύρα στο σώμα σου!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Naked nails: Πως να διατηρήσεις καθαρά και ενυδατωμένα τα νύχια σου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα