Summer Beauty: Τα μαγιό που πρέπει να αποκτήσεις αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι φέτος είναι καυτό στην κυριολεξία! Ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο και μετράμε αντίστροφα τις ημέρες για τις διακοπές μας. Έχουμε κάνει τις κρατήσεις μας και αφού βγάλαμε αυτόν τον… «μπελά» από το κεφάλι μας ανοίξαμε το κεφάλαιο μαγιό. Είσαι και εσύ στην ίδια κατάσταση, το ξέρουμε! Έχεις δει κάθε μαγιό κάτω από τον ήλιο αλλά δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις, έχεις μπερδευτεί. Το κεφάλαιο μαγιό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλλά μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ. Θα σε βοηθήσουμε να βρεις το ιδανικό μαγιό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές είτε θέλεις μπικίνι, είτε ολόσωμο, είτε κάποιο trendy ψηλόμεσο . Μάλιστα, έχουμε ξεχωρίσει και μερικά καφτάνια για extra special περιπτώσεις όπως τα pool, beach και wedding parties αλλά και τα ρομαντικά weekends! Πως τα καταφέραμε; Η Lida και η καλοκαιρινή σειρά Lida swimsuits είχε ό, τι χρειαζόμασταν και διαλέξαμε μόνο τα καλύτερα από την συλλογή! Ας ξεκινήσουμε όμως…

Τα μπικίνι

Θέλεις χρώμα, στιλ, άνεση και να τραβάς όλα τα βλέμματα.. τσέκ, τσέκ και τσέκ! Ιδού τα πιο εντυπωσιακά printed μπικίνι που έχεις δει EVER!

Τα ολόσωμα

Είναι το απόλυτο trend και πρέπει να έχεις ένα στην συλλογή σου… εμείς προτείνουμε βέβαια παραπάνω από ένα. Για να δούμε, πόσα θα διαλέξεις;

Τα ψηλόμεσα

Είναι κολακευτικά και γεμάτα στιλ αλλά πολλές τα φοβούνται! Έχουμε δύο σχέδια που ταιριάζουν σε όλες και θα τα λατρέψεις!

Τα αγαπημένα μας

Είδαμε πολλά αλλά κάποια απλά τα ερωτευτήκαμε και όταν λέμε ερωτευτήκαμε εννοούμε πως τα βλέπαμε μέχρι και στον ύπνο μας #TrueStory.

Για ειδικές περιστάσεις

Καφτάνια και μαγιό για εκείνες τις καλοκαιρινές περιστάσεις που χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο!

Ξέρουμε πως πλέον τα θέλεις όλα και τα θέλεις ΤΩΡΑ! Δεν είναι παράλογο, τα Lida swimsuits είναι απλά ερωτεύσιμα! Τα φετινά prints είναι εξωπραγματικά όμορφα και τα κοψίματα τόσο των μαγιό όσο και των καφτανιών κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Δες λοιπόν όλο τον κατάλογο των Lida swimsuits με ένα κλικ εδώ, επισκέψου την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο facebook για να δεις όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και μην ξεχάσεις να την ακολουθήσεις στο instagram! Καλό καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα