So sexy! Αυτό ακριβώς είναι το κραγιόν που φορούσαν τα μοντέλα στην πασαρέλα της Victoria’s Secret

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι διοργανωτές του show της Victoria’s Secret με τα μοντέλα και την Σανγκάη, η πασαρέλα έγινε και μας άφησε για ακόμα μία φορά με το στόμα ανοιχτό. Εμείς στο beauty department, όπως σου είπαμε και χθες το βράδυ, εννοείται πάθαμε πλάκα με τα σώματα και τις δημιουργίες, αλλά τα μάτια μας ήταν καρφωμένα στο μακιγιάζ και τις signature VS μπούκλες των μοντέλων.

Υπεύθυνος για το μακιγιάζ ήταν για ακόμα μία φορά ο master Tom Pecheux που φέτος έκανε ένα απαλό, σχεδόν χαλασμένο cat–smokey eye και χείλη για φίλημα! Το χρώμα στα στόματα των μοντέλων ήταν απλά λαχταριστό και ξέρουμε ποιο ακριβώς κραγιόν χρησιμοποίησε…

Είναι το Victoria’s Secret Velvet Matte Cream Lip Stain στην απόχρωση Adored! Μάλιστα, το χρησιμοποίησε σαν βάση και από πάνω πέρασε ταμποναριστά διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με το χρώμα του δέρματος των μοντέλων.

Αυτά τα δύο παραπάνω, το «βρώμικο» ροζ–nude στην απόχρωση Perfection και το πιο ροδαλό στην απόχρωση Love ταίριαξαν απόλυτα με το κάθε κορίτσι και απλά τα θέλουμε όλα! Που θα τα βρούμε; Στο site της Victoria’s Secret φυσικά!

Διάβασε ακόμα:

Την προσοχή σας παρακαλώ! Αυτή την Παρασκευή έχουμε δουλειές…

Θεανώ Μπέλα: Πώς θα υποδεχτούμε το 2018 ΧΩΡΙΣ κυτταρίτιδα!

Video: Αυτό είναι ο σωστός τρόπος για να φοράς το glitter στα νύχια

Keywords
Τυχαία Θέματα