Sex Issue: «Ο σύντροφός μου αποφεύγει να κάνουμε σεξ. Τι να κάνω;»

Η φίλη μας Κατερίνα Π. από τον Βόλο μας στέλνει την απορία της και συγκεκριμένα μας γράφει: «Έχω σχέση εδώ και 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό ο φίλος μου αποφεύγει να κάνουμε σεξ. Είναι πολύ τρυφερός μαζί μου, περνάμε πολλές ώρες μαζί αλλά στο κομμάτι του σεξ κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει. Τι να κάνω;».

Ερευνητές αναφέρουν πως πολλά ζευγάρια περνάνε κρίση στη σχέση τους μετά από κάποιον καιρό. Εσείς, όπως φαίνεται από αυτά που μας γράφεις, δεν περνάς κάποια κρίση στη σχέση σου αλλά μια μικρή κρισούλα στη σεξουαλική σου ζωή. Τι να κάνεις για να την αναθερμάνεις; Ακολούθησε τα παρακάτω tips.

#1. Ανανεώσου: Μήπως τελευταία έχεις αφεθεί λιγάκι και δεν προσέχεις τόσο την εικόνα σου όσο παλιά; Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις ακριβά ρούχα για να δείξεις σέξι. Ακόμα και ένα κολάν, αν φορεθεί σωστά, μπορεί να αναστατώσει έναν άνδρα. Φρόντισε λίγο παραπάνω το σώμα σου και πρόσεχε λίγο παραπάνω τον τρόπο που ντύνεσαι.

#2. Αρωματίσου: Η μυρωδιά είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τη σεξουαλική διέγερση ενός ατόμου. Άλλαξε άρωμα, καθως ο σύντροφός σου πλέον έχει συνηθίσει τη μυρωδιά σου και δεν αναγνωρίζει κάτι το διαφορετικό σε αυτήν.

#3. Επένδυσε: Είναι γεγονός πως όσο πιο ακριβά είναι τα εσώρουχα μιας γυναίκας τόσο πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση νιώθει. Επένδυσε μερικά χρήματα σε 2 σέξι και (λίγο) ακριβά ζευγάρια εσώρουχα και άσ’τα να φανούν «τυχαία».

#4. Ενημερώσου: Μήπως εδώ και 2 χρόνια η ρουτίνα σας στο σεξ είναι η ίδια ακριβώς; Μάθε κάποιες καινούριες στάσεις και εξέπληξε ευχάριστα τον σύντροφό σου.

#5. Άλλαξε συνήθειες: Κοιμάσαι με πιτζάμα και αγκαλιά με το σεντόνι; Άλλαξε συνήθεια και δοκίμασε να κοιμηθείς μόνο με τα εσώρουχά σου. Ίσως αυτή η απελευθέρωση να αρέσει στον σύντροφό σου και να νιώσει και αυτός πιο άνετα στο να δοκιμάσει νέα πράγματα στο σεξ που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

The post Sex Issue: «Ο σύντροφός μου αποφεύγει να κάνουμε σεξ. Τι να κάνω;» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα