Party Time! Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου αυτά!

Σε λίγες ώρες θα αποχαιρετίσουμε το 2016! Το outfit έτοιμο, τα μαλλιά και το μακιγιάζ αποφασισμένα… θα είναι ένα τέλειο βράδυ ακόμα και αν μείνεις σπίτι με τις πιτζάμες σου. Αν όμως αποφασίσεις να βγεις και να χορέψεις μέχρι το πρωί πρέπει να θυμηθείς να πάρεις κάποια πράγματα μαζί σου. Γιατί; Γιατί όταν σε βρει το πρωί θέλεις να είσαι τόσο όμορφη όσο όταν φώναξες «Καλή Χρονιά!». Και επειδή ξέρουμε τι σκέφτεσαι… όχι, δεν θα σου προτείνουμε να πάρεις μαζί σου ένα ολόκληρο νεσεσέρ Jeez!

Ένα κραγιόν-ρουζ. Εμείς λατρεύουμε το Baby

Doll Kiss & Blush του YSL στην απόχρωση Rouge Effrontée γιατί είναι υπέροχο στα χείλη αλλά και στα μάγουλα. Εσύ φυσικά θα πάρεις μαζί σου όποιο έχεις εύκαιρο μόνο προσοχή! Τα πολύ σκούρα μωβ δεν δείχνουν όμορφα στα μάγουλα. Με οποιοδήποτε άλλο χρώμα θα είσαι οκ!

Μερικές μπατονέτες. Αν έχεις χρόνο και σε προλάβαμε πριν κλείσουν τα μαγαζιά, τρέξε στα Sephora και πάρε αυτές τις μπατονέτες που έχουν μέσα στο ραβδάκι τους ξεβαφτικό. Θα είναι σωτήριες όταν πια θα κοιταχτείς στον καθρέφτη κατά τις 5 και θα παρατηρήσεις πως το smokey μακιγιάζ σου έχει σχεδόν κυριεύσει το πρόσωπό σου. Μόνο 2 μέσα στο τσαντάκι σου αρκούν.

Μαντηλάκια ενάντια στην λιπαρότητα. Εμείς έχουμε λατρέψει το μικροσκοπικό Blοterazzi των Beautyblender που δεν είναι ακριβώς μαντηλάκι αλλά κάτι πιο μαγικό. Με μια κίνηση αφαιρεί όλη τη γυαλάδα. Φυσικά το ίδιο κάνουν και τα μαντηλάκια ενάντια στην λιπαρότητα αλλά ΚΑΙ το χαρτί τουαλέτας αν και όχι σε τόσο άψογο βαθμό.

Αυτά ήταν όλα! Μόλις 3 προϊόντα και το πιο λαμπερό, χαρούμενο χαμόγελό σου θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της βραδιάς και που ξέρεις… αν είσαι ελεύθερη μπορεί μέχρι να βγει ο ήλιος να έχεις βρει την αγάπη κρυμμένη σε μια γωνία του πάρτι!

Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι, να περάσεις τέλεια και… ραντεβού του χρόνου!

Διάβασε ακόμα:

Video! Τα #TweedNails είναι το πιο εύκολο nail art που θα κάνεις φέτος!

Το χρώμα της χρονιάς για το 2018 είναι το Ultra Violet και σου έχουμε τέλειες προτάσεις για να το υιοθετήσεις!

Ξέρεις γιατί η γαλλική κοτσίδα λέγεται… γαλλική;

Keywords
Τυχαία Θέματα