Oversized Hoodies! Φόρεσε το φούτερ σου σαν ειδικός του στυλ!

H μόδα και πιο συγκεκριμένα οι fashionistas του πλανήτη, τα τελευταία χρόνια έχουν φορέσει αλλά και λατρέψει trends που αν κάποιος στο περιέγραφε τις προηγούμενες δεκαετίες, σίγουρα θα πίστευες πως είτε σου κάνει πλάκα είτε πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη θα σου πω πως πλέον τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που πίστευες πως έχουν μια χρησιμότητα και φοριούνται σε συγκεκριμένους χώρους, οι σχεδιαστές και οι στυλίστες τα συνδύασαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς με τα κατάλληλα tricks να φοράς για παράδειγμα το αγαπημένο σου oversized φούτερ (η

ακόμα και το φούτερ του αγορίου σου) μόνο του σαν φόρεμα με τις Βραδυνές σου overknee μπότες!

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπάρχουν κανόνες και πια αυτό που λατρεύουμε στην μόδα είναι ότι μπορούμε να πειραματιζόμαστε και να φοράμε σύνολα που μας εμπνέουν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Η Κιμ Καρντάσιαν που είναι μια από τις γυναίκες που ασκούν τεράστια επιρροή στο χώρο της μόδας με τις ενδυματολογικές τους επιλογές είναι οπαδός του oversized φούτερ και την έχουμε δει κατά καιρούς (αυτή αλλά και τις αδερφές της) να το φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ και κυρίως να είναι άνετη αλλά και sexy.

Εδώ λοιπόν θα δεις πέντε διαφορετικές ιδέες για να φοράς το φούτερ σου με μοναδικό στυλ.!

#με τα αγαπημένα σου sneakers

Tα σύγχρονα κορίτσια λατρεύουμε τα αθλητικά μας παπούτσια και γι αυτό αποτελούν και ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο σου φούτερ σαν φόρεμα η με ένα κοντό σορτσάκι από μέσα που να είναι στο ίδιο μάκρος με το φούτερ και να μην φαίνεται και από κάτω τα άνετα sneakers σου, για την πρωινή ή την απογευματινή σου βόλτα.

#με overknee μπότες

Είναι ένα outfit που βλέπουμε να υιοθετείται από πολλές fashionistas στις εβδομάδες μόδας και που πολλές από τις fashion bloggers έχουμε δει να επιλέγουν για τις εξόδους τους. Όπως θα δεις στη φωτό είναι ένα στυλ που είναι για τις λίγο πιο τολμηρές η για τις fashion lovers όπως η Chiara Ferragni!

#με μακριά φούστα

H midi η και η maxi φούστα σου με αυτό το trick θα αναβαθμιστούν όσο δεν φαντάζεσαι και εσύ θα έχεις πραγματοποιήσει μια εμφάνιση που όσοι σε δουν θα ορκίζονται πως έχεις συμβουλευτεί στυλίστα. Ολοκλήρωσε το με το δερμάτινο jacket και τα μποτάκια σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!!!

#με το αγαπημένο σου τζιν

Για τις πιο κλασσικές από εμάς που όμως πάντα θέλουν να είναι στυλάτες και προσεγμένες, το φούτερ με το σκισμένο η το mom jean σου είναι μια σίγουρη επιλογή, αν το συνδυάσεις και με το oversized παλτό σου τότε εύκολα θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

#με κοντή φούστα

Αν έχεις βαρεθεί να φοράς την μίνι φούστα σου με μια μπλούζα η πουκάμισο, δοκίμασε να συνδυάσεις ένα χρωματιστό φούτερ με την βινύλ φούστα και τα μποτάκια σου.

Λοιπόν πιο στυλ από τα 5 είναι το αγαπημένο σου ;

Keywords
Τυχαία Θέματα