Open: Ένταση ανάμεσα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και της Μάριον Μιχελιδάκη

Τις προηγούμενες μέρες, προκλήθηκε μια μικρή αναστάτωση ανάμεσα στις εκπομπές που παρουσιάζουν η Ελένη Τσολάκη και η Μάριον Μιχελιδάκη στο Open.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Τι λες τώρα!», η εκπομπή, «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» έδειξε πλάνα του γάμου του Γιώργου Μαυρίδη με την Κρίστη Καθάργια, τα οποία ωστόσο ήταν αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη.

Το πρωί του Σαββάτου (7/5), η Ελένη Τσολάκη αστειεύτηκε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές πριν προβληθεί το βίντεο ότι είδαν ένα μέρος του την προηγούμενη ημέρα,

ωστόσο, η εκπομπή του Mega αποκάλυψε ότι όλο αυτό που προέκυψε έφερε ένα σωρό από τηλεφωνήματα για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

«Είναι πράγματι αποκλειστικό της δικής μας εκπομπής, γιατί μόνο η κάμερά μας βρέθηκε εκεί… Πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, η δημοσιογραφική ομάδα του Open Weekend έκανε πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για να έχουν τις ακριβείς πληροφορίες. Όντως μετά από δυο ημέρες προσπάθειας βρήκαμε την ώρα και το μέρος», είχε πει η Ελένη Τσολάκη το πρωί του Σαββάτου (7/5).

Διαβάστε επίσης: 

5 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Τάκης Καραγκούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor – «Θα τα μάθετε όλα»

Βαγγέλης Περρής για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τα μυαλά του έχουν πάρει αέρα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα