Nomads-Μαδαγασκάρη: Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – Τι συνέβη;

Το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Nomads – Μαδαγασκάρη. Οι παίκτες μετά την Ένωση που προηγήθηκε την Κυριακή, έδωσαν ακόμη μια “μάχη” με στόχο να φτάσουν πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Ο Κώστας Ανανγνωστόπουλος σε αγώνα με τον Δήμο Χαριστέα ηττήθηκε και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του. Έξαλλος χτύπησε σε πλακάκια που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο και τραυμάτισε ελαφρώς το χέρι του. Όπως ηταν αναμενόμενο οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον καθησυχάσουν.

Να σας θυμίσουμε πως ο Σάββας Πούμπουρας στο χθεσινό επεισόδιο, αποκάλυψε

πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι μέχρι και την Κυριακή: «Ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα, ο καθένας είναι πια για τον εαυτό του. Έχουμε τρία αγωνίσματα αυτή την εβδομάδα ατομικής ασυλίας! Ο άνθρωπος που θα κερδίζει κάθε μέρα, θα κερδίζει ατομική ασυλία και θα επιλέγει τον πρώτο μονομάχο! Αργότερα, όλη η ομάδα θα επιλέγει τον δεύτερο μονομάχο! Δύο μονομάχοι κάθε μέρα μας κάνουν έξι! Έξι μονομάχοι την Κυριακή! Τρεις θα σωθούν, τρεις θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού και δύο θα αποχωρήσουν! Ο νικητής κάθε αγωνίσματος ατομικής ασυλίας, θα κερδίζει επίσης και την επικοινωνία με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο οποίος μπορεί να πάρει μαζί του άλλο ένα άτομο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Θα πάθετε πλάκα! Δεν φαντάζεστε πόσα ζευγάρια παπούτσια έχει η Λάουρα Νάργες

Keywords
Τυχαία Θέματα