Nomads: Αυτός είναι ο νικητής του αποψινού επάθλου – Γιατί δεν το δέχτηκε;

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα επάθλου. Ο νικητής του αγωνίσματος, επέλεξε με ποιους από τους συμπαίκτες του θα μοιραστεί το έπαθλο και τη στιγμή επικοινωνίας από τη WIND.

Νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Αναδιώτης,ο οποίος επέλεξε να μην δεχτεί το έπαθλο, καθώς δεν το είχε ανάγκη και να το δώσει στην Δήμητρα Φραντζή, την Βασιλική Μιλλούση, τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Λευτέρη Παρασκευά.

Φυσικά, ο Λευτέρης Παρασκευάς αρνήθηκε να δεχτεί το έπαθλο, καθώς όπως είπε δεν τον θεώρησε σωστό. Μάλιστα,

εξομολογήθηκε πως η πρόταση ήταν περίεργη.

Το αγώνισμα είχε ως εξής:

Οι παίκτες έπαιξαν σε 3 ομάδες, των 3 & 4 ατόμων μετά από κλήρωση. Ο Γρηγόρης, τους έδειχνε μία σειρά από χρωματιστά τετράγωνα και έπρεπε οι παίκτες να τα απομνημονεύουν. Και αυτό γιατί στην ειδική θήκη που είχαν μπροστά τους, θα έπρεπε να τα ρίχνουν μέσα τα τετράγωνα ακολουθώντας τη χρωματική σειρά με την οποία τους τα έδειξε ο Γρηγόρης.

Όσο περνούσαν οι γύροι, τα χρώματα αυξάνονταν και έπρεπε οι παίκτες να ολοκληρώνουν την τοποθέτηση των χρωματιστών τετραγώνων στην ειδική θήκη, σε συγκεκριμένο χρόνο κάθε φορά.

Οι ομάδες έπαιξαν από 5 φορές και ο καλύτερος παίκτης ήταν ο νικητής του κάθε γύρου. Οι 3 νικητές έπαιξαν σε ένα επόμενο γύρο και οι 2 καλύτεροι από τον γύρο αυτό θα έπαιξαν ξανά μαζί σε ένα τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα