Nomads: H δοκιμασία για τις 2,500 ευρώ και ο παίκτης που έσωσε το κοινό από την αποχώρηση!

Το αποψινό επεισόδιο του Nomads, ξεκίνησε με τους παίκτες να αναπολούν τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής τους. Μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλοι εξομολογήθηκαν ποια χρονιά ξεχώρισαν και γιατί. Ιστορίες διαφορετικές μεταξύ τους και κάποιες ιδιαίτερα συγκινητικές.

Στην συνέχεια ακολούθησε η δοκιμασία με χρηματικό έπαθλο. Οι παίκτες έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων με σκοπό να κερδίσουν 2,500 ευρώ! Οι ερωτήσεις ήταν δύσκολες, αλλά και εύκολες και κάποιες τους μπέρδεψαν.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντούσε σωστά στην ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής, έπαιρνε ένα σκεύος, του οποίου δεν γνώριζε κανείς το περιεχόμενο.

Μέσα σε αυτό το σκεύος υπήρχε περίπτωση να υπάρχει το χρηματικό έπαθλο ή κάτι άλλο. Σε περίπτωση που μέσα δεν ήταν το έπαθλο, το ποσό θα συμπλήρωνε το επόμενο έπαθλο. Τελικά, σε κανένα σκεύος δεν υπήρχαν τα χρήματα, έτσι δεν υπήρξε νικητής.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία των μονομάχων. Οι τηλεθεατές έσωσαν την Δήμητρα Φραντζή, γι΄αυτό και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Βασιλική Μιλλούση θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αναμένουμε να δούμε ποιος θα παραμείνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα