My Style Rocks: Πρώην παίκτρια παντρεύτηκε! Φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διαδικτυακούς φίλους της Εύας Μπάση, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε! Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks επισφράγισε την αγάπη της με τον σύντροφό της, ανοίγοντας έτσι ένα όμορφο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Εύα Μπάση, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη μεγάλη ημέρα.

«Αγάπη είναι να κοιτάς στην ίδια

κατεύθυνση την ζωή, αγάπη είναι να αγαπάς τα ελαττώματα αλλά και τα καλά του, αγάπη είναι να σέβεσαι τα θέλω του αλλά και να εκτιμάς τις στιγμές, εύκολες, δύσκολες, με χαρές και με δάκρυα, όλα είναι στην ζωή αρκεί να μην αφήνεις το χέρι του ποτέ…!

Αγάπη, μεγάλη και δύσκολη λέξη να ειπωθεί πραγματικά και αληθινά από τα βαθύ της ψυχής σου ,μόνο έτσι όμως αξίζει να ειπωθεί χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς εκβιασμό συναισθημάτων…! Εύχομαι σε όσες είστε ελεύθερες να βρείτε αυτόν τον άντρα που θα σας βγάλει αυτά τα μοναδικά συναισθήματα και να μην του αφήσετε ποτέ το χέρι γιατί ο σωστός ο άντρας όταν μια γυναίκα του κρατάει σφιχτά το χέρι μπορεί να μετακινήσει βουνά και μπορεί να κατεβάσει τον ουρανό με τα άστρα κυριολεκτικά…!

Ευχαριστούμε πολύ, τους λίγους αλλά εκλεκτούς, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον γάμο μας ,αλλά και έναν έναν εσάς που μας δώσατε χαρά στέλνοντας ένα μήνυμα με τις ευχές σας, άντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι», έγραψε η Εύα Μπάση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Basi (@eva_basi)

Διαβάστε ακόμα:

 Βαλέρια Κουρούπη: «Είπα ότι μένω με τον πρώην άνδρα μου για να πάρει θάρρος ο κόσμος»

 Μαρία Πολύζου: «Έμαθα ότι έχω καρκίνο, την ημέρα που η κόρη μου πέρασε στις Πανελλήνιες»

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακίστηκε η 33χρονη

Keywords
Τυχαία Θέματα