My Style Rocks – Πρεμιέρα: Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και της κριτικής επιτροπής!

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ έκανε πριν από μερικά λεπτά ο νέος και ανανεωμένος κύκλος του «My Style Rocks», με την Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια καλησπέρισε γαμάτη χαρά τους τηλεθεατές, ενώ λίγο πριν παρουσιάσει τις 9 διαγωνζόμενες, καλωσόρισε στο πλατό την κριτική επιτροπή της εκπομπής μόδας.

View this post on Instagram

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)


Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα

Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη, οι οποίοι θα είναι οι experts που θα σχολιάζουντ τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων.

«Καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στη μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, αισθάνομαι έναν μεγάλο ενθουσιασμό, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στυλ, τη μόδα και τους ανθρώπους μαζί με εσάς, γιατί θα γίνουμε η πιο stylish παρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής.

View this post on Instagram

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Στη συνέχεια οι κριτές της εκπομπής μόδας ανέφεραν: 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το concept είναι να δώσουμε το έναυσμα στα κορίτσια να κάνουν ωραία look, να δημιουργήσουν όμορφα στυλ, να πάρει ο κόσμος ιδέες και να εξελιχθούν κι εκείνες».

Στέλιος Κουδουνάρης: «Σας υποδέχομαι στο My Style Rocks, καλώς ορίσατε. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το ότι εσύ (Κατερίνα Καραβάτου) τελικά υποδέχεσαι τους τηλεθεατές».

Δημήτρης Σκουλός: «Θα μπορούσα να κάνω ένα κλικ στο μυαλό μου, γιατί έχω και φωτογραφική μνήμη, και να δω το styling αλλά και όλο το look των κοριτσιών. Αν μου αρέσει όλη η εικόνα και τι θα ήθελα να διορθώσω για να γίνει πιο σωστό».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καραβάτου: Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε και το ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου στη ζωή της

Ιωάννα Παππά: Το «προφητικό» όνειρο που είχε δει λίγο πριν μάθει ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Άντζελα Γκερέκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα