Moschino x H&M: Δες ΟΛΑ τα ρούχα της νέας κολεξιόν για πρώτη φορά

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της νέας σειράς ρούχων των H&M σε συνεργασία αυτή τη φορά με τον πασίγνωστο οίκο μόδας MOSCHINO και όλες οι fashionistas, fashion editors, bloggers και λάτρεις της μόδας ανυπομονούν για να τη δούνε από κοντά.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου MOSCHINO,

Jeremy Scott, δημιούργησε ένα lookbook για τη συλλογή MOSCHINO x H&M και μας εντυπωσίασε με τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του. Η συλλογή βασίστηκε σε συγκεκριμένες αξίες του ίδιου όπως είναι η αισιοδοξία, η αγάπη και η διαφορετικότητα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για τη Moschino και τα H&M. H δουλειά μου είναι να συνδέομαι με ανθρώπους της μόδας και με αυτή τη συνεργασία μπορώ να είμαι πιο κοντά στους φανς από όσο μπορούσα να είμαι μέχρι τώρα», δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής Jeremy Scott.

Oι τιμές των ρούχων της συγκεκριμένης συλλογής θα κυμαίνονται από 30 μέχρι 350 ευρώ και η συλλογή θα περιλαμβάνει μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια, όπως ένα ασημένιο parka φόρεμα, εντυπωσιακά φούτερ, denim κομμάτια αλλά και puffers-jackets.

Στη φωτογράφιση για το lookbook πήραν μέρος, μεταξύ άλλων, η drag queen Aquaria – νικήτρια της 10ης σεζόν της εκπομπής RuPaul’s Drag Race, οι Amiaya – οι δίδυμες influencers Aya και Ami, η Sakura Bready – βοηθός του Jeremy Scott στη MOSCHINO και ο Pablo Olea – ο καλύτερος φίλος του Jeremy και Επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στον οίκο MOSCHINO.

Το υπέροχο lookbook που θα δεις παρακάτω δημιούργησαν και επιμελήθηκαν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες του Jeremy Scott, ο φωτογράφος Marcus Mam και η στυλίστρια Carlyne Cerf de Dudzeele.

Πότε να περιμένεις τη νέα συλλογή MOSCHINO x H&M; Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online μέσα από το hm.com, από τις 8 Νοεμβρίου.

Δες στην παρακάτω gallery όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα δεις στη νέα συλλογή των MOSCHINO x H&M!

Διαβάστε ακόμα: Η Stella McCartney λάνσαρε την πιο athleisure κολεξιόν και θα πάθεις πλάκα!

Keywords
Τυχαία Θέματα