Mην του πεις το μεγάλο «ναι» αν δεν σιγουρευτείς για ΑΥΤΑ τα 7 πράγματα!

Ποια σημάδια πρέπει να προσέξεις πριν πεις το μεγάλο «ναι» στον σύντροφό σου; Παρακάτω θα δεις τα tricks που πρέπει να ακολουθήσεις για να βεβαιωθείς πως έκανες τη σωστή επιλογή με τη σχέση σου.

#1. Πού θέλει να μείνει ο αγαπημένος σου μετά τον γάμο; Μήπως θα ήθελε κάποια στιγμή να μετακομίσει μόνιμα στο χωριό του ή σε κάποιο νησί; Αν εσύ είσαι σύμφωνη με το πλάνο του τότε δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν δεν συμφωνείτε καθόλου σε αυτό το κομμάτι, μην περιμένεις να αλλάξει κάτι μετά τον γάμο.

#2. Ποια είναι η θρησκεία του; Μπορεί για εκείνον να μην παίζει ρόλο αν πιστεύετε τα ίδια πράγματα

αλλά ποιες αξίες θα ήθελε να περάσει στα μελλοντικά παιδιά του; Αν έχετε τελείως διαφορετική άποψη για αυτό το θέμα θα πρέπει να το συζητήσετε και να βρείτε μια λύση.

#3. Θέλει να αποκτήσει παιδιά; Ίσως η πιο σημαντική ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον αγαπημένο σας. Αν εσείς θέλετε παιδιά και εκείνος όχι, ή το αντίστροφο, τότε στο μέλλον θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα στη σχέση σας.

#4. Ποια είναι η σχέση του με τα χρήματα; Εδώ είναι σημαντικό να καταλάβεις και αν είναι τσιγκούνης αλλά και αν της οικονομίας ή σπάταλος.

#5. Πώς συμπεριφέρεται στη μητέρα του; Μαθαίνοντας αυτή την απάντηση θα μπορέσετε να καταλάβετε αρκετά πράγματα για την παιδική του ηλικία.

#6. Πώς συμπεριφέρεται σε αγνώστους; Πώς θα φερθεί για παράδειγμα σε έναν σερβιτόρο που θα καθυστερήσει να του φέρει φαγητό ή σε έναν υπάλληλο; Με αυτόν τον τρόπο θα δεις πόσο ήρεμος παραμένει ή πόσο εκνευρίζεται με τέτοια σκηνικά στη ζωή του. Έτσι θα φέρεται μελλοντικά και στο σπίτι σας.

#7. Πόσο σημαντικό είναι το σεξ για εκείνον; Αν από τώρα που δεν είστε ακόμα παντρεμένοι αδιαφορεί για το σεξ τότε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μετά τον γάμο.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!

Keywords
Τυχαία Θέματα