Masterchef: Έξω φρενών η Μαρία Μπέη με την Μάρλεν Γρυντάκη! Την έπιασε στο σπίτι και…

Η Μάρλεν Γρυντάκη έπαιξε σε ευθεία επίθεση στο Masterchef, όταν της δόθηκε η ευκαιρία με το Mystery Box που κέρδισε. Επέλεξε για την Μαρία Μπέη τον πιο δύσκολο συνδυασμό για το τεστ δημιουργικότητας κατηγορώντας τη πως παίζει βρώμικά!

Ποιος είδε την Μαρία και δεν την φοβήθηκε, αφού αντέδρασε εξαρχής για τα όσα άκουσε να την κατηγορεί. Η Μάρλεν μάλιστα αποκάλυψε πως ο καβγάς τους είχε συνέχεια στο σπίτι off camera.

Μετά

τον χαμό που έγινε στο Τεστ δημιουργικότητας του MasterChef με την Μάρλεν Γρυντάκη και την Μαρία Μπέη, στο σπίτι ακολούθησε μεγάλος καβγάς, σύμφωνα με όσα είπε η Μάρλεν στη Μαριάννα Πουλμεντή.

«Χθες, μετά που μοίρασα τα υλικά, γυρίζοντας στο σπίτι, εννοείται ότι είχαμε αντιδράσεις, η Μαρία μου έκανε καβγά στο μπάνιο και μου έλεγε “θα δεις τι θα πάθεις” και φώναζε “και τι πήγες και είπες; Εσύ δεν ήσουν μπροστά”. Το θέμα είναι ότι τα ξέρω καλύτερα από εκείνη τι έγινε εκείνη τη μέρα και γενικά τι γίνεται από την αρχή μέχρι και τώρα. Τι έχει ειπωθεί, τι έχει γίνει, τι έχει κάνει…», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία ανέφερε το περιστατικό στην φίλη της Μαριάννα Πουλμεντή συμπληρώνοντας: “Της είπα ότι μπορούμε να συζητήσουμε και να λύσουμε τα προβλήματά μας χωρίς φωνές”.

«Δεν έχει συζητηθεί μόνο από μένα και τη Μάρλεν, μας το έχουν πει και άλλα άτομα ότι τους ενόχλησε, οπότε θεωρώ ότι δεν είμαστε μόνο εμείς που το βλέπουμε έτσι. Και ήταν άδικο να της μιλήσει άσχημα… Δεν με νοιάζει και προσπαθώ να πείσω και τη Μάρλεν να μην την νοιάζει, εφόσον είναι κάποια άτομα που τους περνάνε αδιάφορα, γιατί να την πειράξει;», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γέννησε το Σαββατοκύριακο και δεν το έμαθε κανείς!

Πρώην παίκτης του ελληνικού X-Factor ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον HIV!

Masterchef: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας! Ήταν διαθέσιμη για τελευταία φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα