MasterChef: Η Άλκηστις απαντά στα όσα είπε η Ντέμη για τον χωρισμό τους-“Θέλω να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή”

Τις προηγούμενες ημέρες η Ντέμη Γεωργίου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο MasterChef, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διάσταση με την επί εννέα χρόνια σύντροφό της, Άλκηστη.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Η Άλκηστις, η οποία ζει πια στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και για πρώτη φορά απάντησε στα όσα είπε η Ντέμη Γεωργίου. 

“Έμαθα πως κυκλοφορεί ένα βίντεο που η Ντεμούλα είναι λιγάκι αναστατωμένη και θέλω να ξέρετε και τη δικιά μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο

σε ένα βίγκαν εστιατόριο σαν μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν πάντα για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό. Για να πάρω την τελική απόφαση δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία σε σχέση με κάποια πράγματα. Της έχω προτείνει να έρθει και εκείνη εδώ πέρα, που θα μπορούσε να αναδείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό.

Εκείνη όμως είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει. Ασχολείται με το εστιατόριο μας που βέβαια λόγω κορονοϊού έχει τα προβλήματά του, όπως όλη η εστίαση στην Ελλάδα. Εγώ έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά. Το ότι βρίσκομαι σε μια άλλη πόλη δεν σημαίνει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει. Είναι σα να είμαι στρατιωτικός και έχω πάρει μετάθεση για ορισμένο χρόνο. Τι σημαίνει; Αν λείψω έξι μήνες θα χωρίσουμε; Δεν υπάρχει η λέξη από απόσταση σε μια σχέση;

Μια σχέση υπάρχει παντού κι ας είναι σε διαφορετικά μέρη. Εννοείται πως δεν εγκατέλειψα τη Ντέμη, απλά εκμεταλλεύομαι μια επαγγελματική ευκαιρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας. Και πέρα από τη σχέση που έχουμε, εγώ θέλω το καλύτερο για αυτή. Είμαστε και οι δυο συναισθηματικά φορτισμένες λόγω της απόστασης και απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιώσουμε τις συνθήκες.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο που δέχτηκε από την κόρη της, Λάουρα στο Instagram και η απάντησή της!  

Ο Τάσος Σωτηράκης μιλά για τις “Άγριες Μέλισσες”: Πώς θα αντιδράσει ο Γκούμας όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ελένης; 

Η Μαντώ ξεκαθαρίζει μετά από πολλά χρόνια για την Αλέξια: «Ήταν μια κατασκευασμένη κόντρα» 

Keywords
Τυχαία Θέματα