Make up scoop: Η νέα τρέλα του TikTok με τα καλλυντικά “έκπληξη”!

Eάν σου αρέσουν τα καλλυντικά, να διαβάζεις reviews προϊόντων, να χαζεύεις hauls στο TikTok και άλλα σχετικά videos από beauty addicts, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάρει το μάτι σου τη νέα τρέλα, το παγκόσμιο φαινόμενο με τα scoops!

Τι είναι το make up scoop όμως που κάνουν χαμό; Εταιρείες από όλο τον κόσμο πουλάνε προϊόντα ομορφιάς στην λογική των ρούχων με το

κιλό, ή της τυχερής σακούλας με παιχνιδάκια από το περίπτερο!

Ο καταναλωτής δεν ξέρει τι καλλυντικό θα του τύχει, αφού ψωνίζει στα τυφλά και το προϊόν κοστολογείται…με τη σέσουλα. Έτσι για παράδειγμα ψωνίζει 3 σέσουλες και οι εμπνευστές της ιδέας, που τείνει να γίνει και μια σούπερ επιχειρηματική ιδέα, “φτυαρίζουν” μανιωδώς, κάτι που δείχνει πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δες το χορταστικό και τόσο απολαυστικό βίντεο που με αντίστοιχα έχει γεμίσει το feed μας!

@rodneylvgm Thank Tiffany’s order! So many lashes and lipgloss and lash glue! That’s amazing thank you for your trust ! #fyp #luckyscoops #makeuptool ♬ Swear By It – Chris Alan Lee

Στα δείχνω γιατί είμαι σίγουρη πως τα “λιγουρεύεσαι” και εσύ και για να είσαι πάντα ενήμερη για τα beauty trends! Tα μυστηριώδη πακέτα θα τα βρεις με hashtags όπως “mustery scoop”, “surprise scoop” ή ακόμα και ως “lucky balls”.

Στην ιδέα με τα τυχερά μπαλάκια, παραγγέλνεις όσα θες και κάθε μπαλάκι περιλαμβάνει ένα χαρτάκι που αντιστοιχεί σε ένα beauty δώρο!

Φυσικά υπάρχουν και οι πιο large που γεμίζουν μεγάλα καλάθια, δεν αρκεί η σέσουλα με beauty items, από gadgets ομορφιάς, προϊόντα μακιγιάζ έως και skincare.

Έψαξα και είδα πως ένας μέσος όρος τιμής για κάθε scoop είναι στα 30 ευρώ περίπου και φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε πως το trend ξεκίνησε από την Κορέα!

@makescoop Hope you like#lucky#luckygirl#luckyme#scoop#makeup#makeupscoop#makeupartist#beauty#beautiful#instagram#luckyballs #beautifulgirls #tiktok#luckyball#beautyscoop #beautyscoops#usa#usafashion #usagirls ♬ Luxury fashion (no vocals) – TimTaj

Πως σου φαίνεται, θα έμπαινες στη διαδικασία να παραγγείλεις, ακόμα και να μην γνώριζες τι θα σου “κληρώσει”;

Μια ματιά ακόμα:

Νυφικά χτενίσματα: 4+1 τάσεις για να είσαι η πιο εντυπωσιακή νύφη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα