Late night με τον Γιώργο Λιάγκα: Το trailer και οι δηλώσεις της ομάδας στο Πρω1νό

Ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα στη late night ζώνη του Ant1, την Τρίτη στις 24 Οκτωβρίου. Την Τρίτη προβλήθηκε στο Πρω1νό το εντυπωσιακό trailer της εκπομπής και η ομάδα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

”Αργήσαμε να ξεκινήσουμε αλλά το καλό πράγμα ή το κακό αργεί να γίνει. Έχουμε σχεδιάσει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα κι ελπίζω ο κόσμος που θα ξενυχτάει να περνάει καλά μαζί μας. Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν με

έχει κρίνει απλώς, με έχει ξεσκίσει, αλλά σημαντικό είναι να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που πιθανόν έχουν κακή γνώμη για σένα”, δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για τον ρόλο του στο late night εξήγησε: ”Εγώ θα είμαι λίμπερο, όπου χρειαστεί και όπου μπορώ να προσφέρω θα το κάνω”.

Ένα από τα πρόσωπα που πολλοί δεν περίμεναν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη. Τι λέει η ίδια για τη συνεργασία τους; ”Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Λιάγκας σκέφτηκα ότι με παίρνει για να γκρινιάξει. Τελικά το τηλεφώνημα ήταν για να μου κάνει αυτή την πρόταση και τη βρήκα ενδιαφέρουσα”.

Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε με τη σειρά της το πλεονέκτημα της εκπομπής: ”Σαν ομάδα είμαστε όλοι διαφορετικοί”. Τέλος ο Θανάσης Πασσάς με το χιούμορ που τον διακατέχει σχολίασε στην κάμερα του Πρω1νού: ”Μια απλή βλακεία θα είναι που θα έρχονται όλοι”.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα