Kylie Jenner: Υιοθέτησε τα 2 μεγαλύτερα make up trends της σεζόν -Ήρθε η ώρα να τα αντιγράψετε!

Η Kylie Jenner είναι μία από τις διασημότερες και πλουσιότερες celebrities. Η περιουσία της προέρχεται από την προσωπική της συλλογή μακιγιάζ. Κάθε λανσάρισμα κάνει θραύση και γίνεται sold out σε λίγες μόνο ώρες.

Το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες είναι η ίδια και είναι όλες τους super εντυπωσιακές. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα δημιουργεί μόνη τόσο το δικό της μακιγιάζ όσο και των γυναικών της οικογένειας. 

Κάθε post που αποκαλύπτει ένα νέο beauty

look γίνεται viral κι εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να το μοιραστούμε μαζί σας. Και στα 2 τελευταία της μείναμε άφωνες αφού υιοθέτησε ένα τέλειο eye make up και ένα δραματικό lip look που λατρέψαμε και είμαστε σίγουρες πως θα αντιγράψετε το συντομότερο δυνατό.

Και στις δύο περιπτώσεις αφέθηκε στα χέρια του make up artist και αγαπημένου της φίλου, Ariel. Ο ίδιος δημιούργησε στην Kylie ένα υπέροχο negative space liner look.

Το είδαμε στις πασαρέλες της σεζόν και είναι μεγάλο trend. Ρετρό και μοντέρνο ταυτόχρονα μπορείτε να το πετύχετε πανεύκολα αρκεί να έχετε το κατάλληλο eyeliner  σε μορφή μαρκαδόρου και σταθερό χέρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα