Jennifer Aniston: Ο colorist της αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από το χρώμα των μαλλιών της

Όλα ξεκίνησαν από το The Rachel, το θρυλικό κούρεμα της Aniston στα Friends που προκάλεσε παγκόσμια υστερία και συζητιέται μέχρι σήμερα. Έκτοτε καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα icons στο κεφάλαιο “μαλλιά”, με κάθε αλλαγή που κάνει είτε σε κουπ είτε σε χρώμα, να γίνεται είδηση στην beauty κοινότητα.

Πριν λίγες μέρες, ο celebrity colorist

Michael Canalé, ο expert που επιμελείται εδώ και χρόνια το χρώμα της, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Hello! και αποκάλυψε τα μυστικά πίσω από το χαρακτηριστικό bronde haircolor της ενώ μίλησε, φυσικά, και για το θρυλικό The Rachel cut.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Επειδή το φυσικό χρώμα της Jennifer είναι καστανό, έρχεται κάθε πέντε εβδομάδες για να ανανεώσουμε τις ρίζες  της ώστε να αποκτήσουν ομοιομορφία με τις ανταύγειες, καθώς τα μαλλιά της μεγαλώνουν. Αυτή είναι μια αρκετά ντελικάτη διαδικασία. Αυτό που κάνω πάντα είναι να δίνω αυτό το signature φως μπροστά και στη συνέχεια προστατεύουμε και κλειδώνουμε το χρώμα με το hair gloss της σειράς μου. Το αφήνω να μείνει στα μαλλιά της για τρία έως πέντε λεπτά. Σε κάθε επίσκεψή της στο κομμωτήριό μου χρησιμοποιώ όλα μου τα προϊόντα, θέλω τα μαλλιά της να είναι καθαρά, υγιή, να λάμπουν και το χρώμα τους να έχει διάρκεια.»

Όσο για το The Rachel cut, το πιο περιζήτητο hairdo στα 90s, είπε: « Το look αυτό δημιουργήθηκε μέσα σε έξι ώρες, ξεκινήσαμε πρώτα με το χρώμα των μαλλιών της: άλλαξα το φυσικό, μεσαίο καστανό χρώμα της σε bronde, κάνοντας διακριτικές ανταύγειες σε όλο το κεφάλι». Μετά το κούρεμα και το hair styling, χρειάστηκε να ξαναδουλέψει τις ανταύγειες με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύονται μέσα από την κίνηση των μαλλιών της και να τονίζουν τα μάτια της Jennifer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Τι πιστεύει πως έκανε αυτό το look iconic; Ότι το original bronde είναι ένα χρώμα που δίνει διάσταση στο hair style, δεν έρχεται απλά να συμπληρώσει το κούρεμα: “Είναι το απόλυτο κούρεμα και χρώμα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και κολακεύουν ένα ντελικάτο σχήμα προσώπου“, εξήγησε ο celebrity colorist.

Ανυπομονούμε να δούμε την σύγχρονη εικόνα της Rachel Green στο Reunion και να πάρουμε ιδέες!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Πώς θα αντιγράψεις το nude lip της Jennifer Lopez

Διάσημη makeup artist δίνει tips για την επιδερμίδα που ιδρώνει πολύ το καλοκαίρι

Η Rosie Huntington-Whiteley μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με την ακμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα