J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε στο μουσικό show

Το «Just the Two Of Us» ολοκληρώθηκε με ένα φαντασμαγορικό show που κράτησε την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό. Η μουσική εκπομπή του Alpha με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και την Δέσποινα Βανδή (έδωσε το παρών μέσω ζωντανής σύνδεσης), την Μαρία Μπακοδήμου, τον Σταμάτη Φασουλή και την Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική επιτροπή, ήρθε στους δέκτες μας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (25/12) με τον μεγάλο τελικό.

Κατερίνα Λιόλιου – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου,

Χάρης Βαρθακούρης (τον αντικατέστησε ο Stan λόγω κορονοϊού) – Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος είναι τα ζευγάρια που ανέβηκαν για μια τελευταία φορά στη σκηνή του J2US με μοναδικό στόχο να ξεχωρίσουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή.

Στη σκηνή του μουσικού σόου του Alpha ανέβηκαν οι Μέλισσες, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες της. Παράλληλα, ο Νίκος Αλιάγας έκανε μια guest εμφάνιση και έκρινε τα ζευγάρια σε όλες τους τις εμφανίσεις.

Στο τέλος του show ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το ζευγάρι που κέρδισε φέτος την πρώτη θέση είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου.

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: Διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊο

J2US: Το σχόλιο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για την απουσία του Χάρη Βαρθακουρή από τον τελικό

Αλεξάνδρα Ούστα: Διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό -«Άγρια και αρκετά μοναχική η φετινή Πρωτοχρονιά»

Keywords
Αναζητήσεις
just νικητησ
Τυχαία Θέματα