Ho! Ho! Ho! Γίνε εσύ ο Άγιος Βασίλης για τα αγαπημένα σου πρόσωπα με beauty δώρα από τη Natura Siberica…

Το ξέρουμε πως δουλεύεις και οι υποχρεώσεις σε έχουν πνίξει όμως HELLO! Οι γιορτές πλησιάζουν! Τι πλησιάζουν δηλαδή, είναι ήδη εδώ! Δώρα στους αγαπημένους σου πήρες; Αν το έχεις αφήσει και εσύ, όπως εμείς, για την τελευταία στιγμή τότε είσαι πολύ, πολύ τυχερή! Επειδή είμαστε γνωστοί αναβλητικοί τύποι εδώ στο faysbook.gr αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Natura Siberica και να διαλέξουμε beauty δώρα από την τεράστια γκάμα της μάρκας που θα τους ενθουσιάσουν όλους! Ναι

και τα αγόρια… κλικ στο video παρακάτω για να δεις την beauty editor μας σε ρόλο Άγιου Βασίλη και συνέχισε να διαβάζεις για ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα!

Όπως είδες, για την μαμά επιλέξαμε την Royal Caviar 24ωρη αντιγηραντική κρέμα προσώπου με το μοναδικό χαβιάρι Beluga στη σύνθεση της. Πρόκειται για τη #1 Βιολογική Αντιγηραντική Θεραπεία με πλούσια υφή που αποκαθιστά τη ζωτικότητα και την ελαστικότητα στο δέρμα. Είναι γεμάτη με πρωτεΐνες και αμινοξέα, και φυσικά με το εκχύλισμα από χαβιάρι Beluga που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τον φυσικό μηχανισμό αντι-κόπωσης του δέρματος, έχοντας με αποτέλεσμα την ανόρθωση (lifting) και την λαμπερή εμφάνιση. Με λίγα λόγια, ό, τι πρέπει για τη μανούλα!

Για την «ζηλιάρα» αδελφή διαλέξαμε το fun Body Dessert Strawberry & Chocolate, Φράουλα & Σοκολάτα. Είναι μία ενυδατική μους σώματος που απλά θα θέλεις να την κλέψεις…

Για την κολλητή διαλέξαμε ένα δώρο περιποίησης, το Oblepikha hair care πακέτο δώρου. Περιέχει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και λακ, όλα βάση το Θαυματουργό Ιπποφαές και κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Για τον καλό σου (ή τον μπαμπά σου, ή τον αδελφό σου ή και τον κολλητό σου ακόμα) διαλεξαμε το Men’s Gift Set Full Size. Ένα πακέτο που περιλαμβάνει το τρίο των must-have προϊόντων μόνο για τους άνδρες. Δηλαδή σαμπουάν, αφρόλουτρο και κρέμα προσώπου.

Για τον εαυτό μας διαλεξαμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ (μας αξίζει άλλωστε) την σειρά καθαρισμού Νorthern Collection με βάση τον ενεργό άνθρακα και τη λευκή άργιλο και λευκάναμε το χαμόγελό μας αφού χαρίσαμε τόσα χαμόγελα με την μαύρη οδοντόκρεμα (περιέχει ενεργό άνθρακα) Polar Night! Αν δεν σε καλύψαμε όμως μην ανησυχείς! Μπορείς να μπεις στο www.natura–siberica.gr και να διαλέξεις άπειρα δώρα, με άπειρους συνδυασμούς για μικρούς, μεγάλους, άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά! Χρόνια Πολλά με τη Natura Siberica!

Διάβασε ακόμα:

Video! Τα #TweedNails είναι το πιο εύκολο nail art που θα κάνεις φέτος!

Το χρώμα της χρονιάς για το 2018 είναι το Ultra Violet και σου έχουμε τέλειες προτάσεις για να το υιοθετήσεις!

Ξέρεις γιατί η γαλλική κοτσίδα λέγεται… γαλλική;

Keywords
Τυχαία Θέματα