H ωραιότερη απόχρωση μαλλιών ονομάζετα Warm Peach Cobbler και είναι απολαυστική!

Οι αποχρώσεις στα μαλλιά δεν είναι πλέον απλά καστανές, ξανθές ή κόκκινες. Έχουν εμπνευσμένες ονομασίες που προέρχονται από κέικ, κοκτέιλ, γλυκίσματα όπως marshmallow και φρούτα όπως strawberry και blackberry.

Οι haircolorists είναι καλλιτέχνες και οι καλύτεροι φίλοι των celebrities αφού δημιοργούν χρώματα που μέσα σε λίγες ώρες κάνουν τον γύρο του κόσμου και συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes.

Φυσικά

πρέπει να είστε τολμηρές αφού οι περισσότερες αποχρώσεις χρειάζονται αρκετές ώρες στο κομμωτήριο και μεγάλη φροντίδα στο σπίτι με προϊόντα που τις διατηρούν φρέσκιες και γεμάτες ζωντάνια. Επίσης θα πρέπει να είστε σίγουρες και αποφασισμένες αφού είναι κρίμα να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα για μια αλλαγή που δεν είστε σίγουρες ότι θέλετε να κάνετε.

Είμαστε όμως σίγουρες ότι με το χρώμα που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν θα ενθουσιαστείτε και θα κλείσετε αμέσως ραντεβού στον κομμωτή σας. Ονομάζεται Warm Peach Cobbler και όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια γλυκιά “ροδακινί” απόχρωση. Και όχι δεν μιλάμε για παστέλ αλλά για ένα χρώμα που κινείται ανάμεσα στο κόκκινο και το ξανθό. Επικρατούν ο χρυσός και ο χάλκινος τόνος που δημιουργούν ένταση και φωτεινότητα στα μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sognatorezoe (@sognatorezoe) στις 24 Απρ, 2019 στις 10:50 πμ PDT


Είναι ευκολότερο να την υιοθετήσουν γυναίκες που έχουν ήδη κόκκινα ή ξανθά μαλλιά αφού ο haircolorist δεν θα χρειαστεί να κάνει ξανοίγματα και να ταλαιπωρήσει την τρίχα. Στην αντίθεση περίπτωση, αν δηλαδή η βάση σας είναι σκούρα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή αφού θα χρειαστούν περισσότερες από μία επισκέψεις στο κομμωτήριο ώστε να ανοίξετε τη βάση και να προχωρήσετε στην ακριβή απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chad Kenyon® (@chadkenyon) στις 9 Απρ, 2019 στις 2:16 μμ PDT

Επίσης επειδή τόσο το χάλκινο όσο και το ξανθό είναι αποχρώσεις που ξεθωριάζουν με τα λουσίματα, τόσο τα προϊόντα περιποίησης όσο και styling θα πρέπει να είναι κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Και μην ξεχνάτε ότι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, πρέπει να απλώνετε προϊόντα που προστατεύουν από τον ήλιο αλλά και φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση στην τρίχα.

Διαβάστε ακόμη:

Η νέα σας εσάνς είναι μια ωδή στην Άνοιξη

Κερί αποτρίχωσης: Τώρα μπορείτε να το φτιάξετε μόνες στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα