H εγκυμονούσα Sienna Miller με εκπληκτική balloon φούστα στο Vogue World Event

H Sienna Miller είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και πριν από λίγες ώρες έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στο Vogue World event που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Νέα Υόρκη από την Anna Wintour.The Look

H πανέμορφη ηθοποιός έκανε μια ανατρεπτική και

πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση με total look Schiaparelli. Το σύνολο της Sienna αποτελούνταν από balloon φούστα και πουκάμισο, ενώ το look ολοκληρώθηκε με πέδιλα και μαύρο καλσόν.

Η Sienna φαινόταν εντυπωσιακή με το look της να έρχεται κατευθείαν από τη συλλογή υψηλής ραπτικής Schiaparelli Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 με θέμα το trompe l’œil, που επιμελήθηκε ο διάσημος σχεδιαστής Daniel Roseberry.

To κάτω μέρος στο σύνολο της Sienna είναι μια περίτεχνα σχεδιασμένη ασύμμετρη φούστα, φτιαγμένη από εκρού ταφτά. Συμπληρώνοντας τη φούστα, η Sienna επέλεξε μια cropped μπλούζα φτιαγμένη σε ιβουάρ τόνο. Για να ολοκληρώσει το avant-garde σύνολό της, η Sienna πρόσθεσε αξεσουάρ με σκουλαρίκια- πολυελαίους.

View this post on Instagram

A post shared by 패션 뉴스 요약 데패뉴 (@dailyfashion_news)

To συγκεκριμένο event σηματοδοτεί την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο (και ας γίνεται στη Νέα Υόρκη) και είναι αφιερωμένο στον Edward Enninful.

View this post on Instagram

A post shared by Lookdavip | TgCom24 (@lookdavip)

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα