H Dua Lipa δημιουργεί μια υπέροχη κολεξιόν με τη Donatella Versace και μας αφήνει άφωνους!

H τρεις φορές βραβευμένη με Grammy Dua Lipa , πριν λίγα 24ωρα, μας έδειξε την κολεξιόν που συν-σχεδίασε για τον οίκο Versace, με τίτλο «La Vacanza» ή «διακοπές».

Η Lipa και η Donatella Versace, άρχισαν να συνεργάζονται το 2018 όπου η Dua Lipa φόρεσε ένα τολμηρό κορμάκι και τζιν μπουφάν για την πρώτη της εμφάνιση

στα Brit Awards.

Η συλλογή – η οποία έκανε το ντεμπούτο της δίπλα στην πισίνα σε μια βίλα στις Κάννες το βράδυ της Τρίτης – ήταν μια οικεία υπόθεση και συνέπεσε με το πιο ωραίο και γνωστό κινηματογραφικό φεστιβάλ στον κόσμο. Οι προσκεκλημένοι αποτελούνταν κυρίως από influencers και μουσικούς, συμπεριλαμβανομένων των Troye Sivan, Rina Sawayama και Peggy Gou.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η νέα κολεξιόν είναι εμπνευσμένη από τα ιστορικά αρχεία του οίκου Versace από τη δεκαετία του 1990. Η συνεργασία της Lipa και της Versace ξεκίνησε τον Οκτώβριο με τη Lipa να στέλνει στην Donatella σκίτσα του οράματός της. «Πραγματικά δεν μπορώ να ζωγραφίσω καθόλου», είπε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη Τύπου στις Κάννες, με την Donatella να προσθέτει πως τα κατάφερε περίφημα.

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

Όσον αφορά την κολεξιόν, σε αυτήν είδαμε το Barbiecore trend να κυριαρχεί (άλλωστε η Lipa εμφανίζεται στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας “Barbie”).

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

Υπήρχαν φορέματα από ψεύτικο μεταλλικό πλέγμα σε γαλαζοπράσινο χρώμα, μίνι φούστες διακοσμημένες με πεταλούδες και φωσφοριζέ κολάν κάπρι. Όταν ρωτήθηκε για το νόημα πίσω από τη συλλογή, η Lipa έδωσε μια απάντηση που θα μπορούσε να ήταν ένα σύνθημα για τη σειρά Summer Beach της Barbie της Mattel: «Ο καιρός είναι καλός, θέλουμε να ντυθούμε και να δείχνουμε χαριτωμένοι».

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Εκτός από μια σειρά από ολόμαυρες εμφανίσεις, η χρωματική παλέτα παρέμεινε σχεδόν αποκλειστικά σε παστέλ τόνους – από τα μίνι φορέματα σε ροζ πούδρα διακοσμημένα με τα μενταγιόν Medusa του brand μέχρι τα μονόγραμμα στα κοστούμια με μπλε τόνους.

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

© JMEnternational/Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide Ρίγες: Το πιο επαναστατικό print έρχεται για να ομορφύνει τα καλοκαιρινά μας looks

Παντελόνι από το πρωί ως το βράδυ: Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο hot καλοκαιρινά σύνολα

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα