H Chiara Ferragni δημιούργησε το ωραιότερο blue smokey eye look και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες!

Η Chiara Ferragni περνά μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της αφού περιμένει το δεύτερο παιδί της. Αποκάλυψε μάλιστα πως είναι κοριτσάκι.

Φυσικά, συνεχίζει να είναι πολύ δραστήρια στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με το γιο της και το σύζυγό της, ενώ παράλληλα εμφανίζεται με τέλεια fashion και beauty looks που εμπνέουν και ξετρελαίνουν τις θαυμάστριές της. 

Η Chiara

μάλιστα συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Lancome δημιουργώντας προϊόντα που αγαπάει και χρησιμοποιεί η ίδια, προκειμένου να αποκτά τα υπέροχα make up look τόσο στις επίσημες όσο και στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 25 Οκτ, 2020 στις 11:32 πμ PDT

“Μεγάλα νέα. Θυμάστε τη συλλογή που λάνσαρα πέρυσι με τη #Lancomeofficial X @chiaraferragnicollection; Λοιπόν πήγε καλά ώστε δημιουργήσαμε μια ακόμη νέα. Αυτό είναι το υπέροχο video της καμπάνιας από της νέα συλλογή Lancome X Chiara Ferragni 2020, το γυρίσαμε τον Ιανουάριο στο Μιλάνο, είμαι ενθουσιασμένη και το μοιράζομαι επιτέλους μαζί σας“, έγραψε χαρακτηριστικά η influencer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 26 Οκτ, 2020 στις 6:36 πμ PDT

Στη φωτογραφία της καμπάνιας η Chiara εμφανίζεται με ένα συγκλονιστικό μπλε smokey eye look. Είναι δημιουργία του προσωπικού της make up artist, Manuele Mameli. Χρησιμοποίησε την απόχρωση από τη παλέτα που ανήκει στη συλλογή της και το συνδύασε με απαλό ροζ χρώμα τόσο στα χείλη όσο και στα ζυγωματικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 26 Οκτ, 2020 στις 2:00 πμ PDT

Οι σκούρες μπλε αποχρώσεις είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα και το smokey eye αποκτά μια σοφιστικέ και ιδιαίτερη όψη που ταιριάζει τέλεια σε όλα τα χρώματα ματιών και τόνους επιδερμίδας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Σήμερα θα παρακολουθήσετε μια ψηφιακή συζήτηση που θα σας χαρίσει μια νέα εμπειρία ομορφιάς (video)

Την προσοχή σας παρακαλώ: Αυτά είναι τα make up λάθη που κάνετε και πρέπει να τα σταματήσετε τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα