Gucci Westman: Η αγαπημένη makeup artist της Gwyneth Paltrow μοιράζεται 3 μυστικά μακιγιάζ

Η Gucci Westman είναι από μόνη της ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο μακιγιάζ: έχει επιμεληθεί αμέτρητα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, έχει διαμορφώσει catwalk trends ως επικεφαλής makeup artist στα shows των πιο σπουδαίων οίκων, έχει υπάρξει καλλιτεχνική διευθύντρια της Lancome και της Revlon, και βέβαια είναι αγαπημένη των stars, ανάμεσά τους οι Gwyneth Paltrow

(της οποία επιμελήθηκε και το νυφικό μακιγιάζ), Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Cameron Diaz και πολλών ακόμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Westman (@gucciwestman)

Vegetarian, με “απόλυτη συνείδηση της έννοιας του wellness”, όπως είπε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar και, ως εκ τούτου, λάτρης του clean beauty, όταν έφτασε το κατάλληλο timing η Westman δημιούργησε το δικό της clean makeup brand, το Westman Atelier, που λάνσαρε ακριβώς δύο χρόνια πριν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Westman Atelier (@westmanatelier)

Στο ίδιο μήκος κύματος με τη Gwyneth Paltrow, η Westman μίλησε στο goop για τις μικρές χαρές της καθημερινότητάς της και την beauty φιλοσοφία της, ενώ μοιράστηκε και τρία απίθανα tips μακιγιάζ, από αυτά που μόνο αν είναι φίλη σου υπάρχει περίπτωση να τα μάθεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Westman (@gucciwestman)

“Ποτέ μη σκεφτείς πως πρέπει να μεταμορφωθείς. Η αληθινή ομορφιά έχει να κάνει με την ουσία και το πνεύμα του κάθε ατόμου”, λέει στη συνέντευξή της η διάσημη makeup artist η οποία εκφράζει ξεκάθαρα αυτή τη φιλοσοφία και μέσα από το στυλ της δουλειάς της.

Όσο για τα μυστικά μακιγιάζ, κράτα σημειώσεις:

Ξεκίνα το μακιγιάζ σου με το κραγιόν σου. Αυτό θα σε κατευθύνει σε όλο το υπόλοιπο look.Άπλωσε το highlighter κάτω από το makeup για την πιο αιθέρια επιδερμίδα.Αντί να εφαρμόσεις το bronzer σχηματίζοντας ένα νοητό 3 στο πρόσωπό σου, χρησιμοποίησε ένα fluffy πινέλο για πούδρα και άπλωσέ το με οριζόντια κίνηση. Πέρασέ το κατά μήκος των μάγουλών σου, της μύτης, των κροτάφων, του λαιμού και των βλεφαρίδων και κάτω από τα μάτια σου. Μόνο μην πας κάτω από τη γραμμή των ζυγωματικών. Η οριζόντια εφαρμογή το κάνει να φαίνεται πολύ πιο φυσικό – σαν πράγματι να πέρασες τη μέρα σου στην παραλία. Και πάντοτε να ξεκινάς με μια πολύ ελαφριά στρώση. Και αν χρειαστεί, προσθέτεις περισσότερο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Πίσω από τις αγαπημένες sheet masks των celebrities βρίσκεται μια ελληνική υπογραφή!

Μπορείς να φορέσεις αντηλιακό πάνω από το μακιγιάζ σου;

Ποια υφή να προτιμήσεις για contouring; Ο makeup artist της Kim Kardashian απαντάει

Keywords
Τυχαία Θέματα