GNTM: Συγκλόνισε τους κριτές η 19χρονη από την Ουκρανία με την ιστορία της

Οι auditions του GNTM συνεχίζονται, με γυναίκες όλων των ηλικιών να περνούν μπροστά από τους κριτές και να διεκδικούν μια θέση στο σπίτι του reality μόδας. Στο επεισόδιο της Τρίτης 27/9, είδαμε την 19χρονη Γέβα με καταγωγή από την Ουκρανία να κάνει audition.

Το 19χρονο κορίτσι εντυπωσίασε τους κριτές με την εμφάνισή της ενώ στη συνέχεια τους «κέρδισε» με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της. Η Γέβα ήρθε στην Ελλάδα πριν από 1,5 χρόνο και παρακολούθησε από εδώ όλα όσα

συμβαίνουν στη χώρα της με τον πόλεμο με τη Ρωσία.

«Είχα πάει να δω την οικογένειά του, όταν έγινε η επίθεση στην πόλη μου. Έχω μείνει και εγώ στο υπόγειο, έχω ζήσει διάφορα πράγματα. Ξεκίνησε από την πόλη μου. Τώρα έφερε τη μαμά μου εδώ και για να ξεφύγω απ’ όλα αυτά, άρχισα να δουλεύω ως σερβιτόρα.

Οι γονείς μου έχουν χάσει τις δουλειές τους και θέλω να τους βοηθήσω. Ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου είναι εκεί γιατί δεν επιτρέπεται να φύγουν από την χώρα επειδή είναι άνδρες», εξομολογήθηκε η Γέβα.

Η… Brigitte Bardot, όπως την χαρακτήρισαν οι κριτές, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, πήρε τέσσερα “ναι” και συνεπώς πέρασε στο ID catwalk.

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM: Έντονη αδιαθεσία για τη Βίκυ Καγιά -Διέκοψε την audition

 Ευγενία Σαμαρά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Γιάννη Ποιμενίδη

 Δέσποινα Βανδή: Καμάρωσε τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Ηρώδειο

Keywords
Τυχαία Θέματα