GNTM: Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του reality μόδας -«Η ζωή είναι σκληρή»

Είναι λάτρης των social media και μέσα από αυτά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Ο λόγος για την Λία Τσουζντάν, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του «GNTM».

Πριν από λίγη ώρα, η πρώην παίκτρια του reality μόδας προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram που ανησύχησε τους διαδικτυακούς

της φίλους.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε  κάποιες φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο φαίνεται να εισήχθη στις 28 Μαρτίου.

Ωστόσο, η Λία Τσουζνταν δεν αναφέρει στο post της ούτε τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς επίσης ούτε αν παραμένει σε αυτό ή έχει πάρει εξιτήριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liia Chuzhdan (@liiachuzhdan)

«Η ζωή είναι σκληρή, αλλά το ίδιο κι εσύ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της η Λία Τσουζντάν.

Ποια είναι η Λία Τσουζντάν

Η Λία Τσουζντάν (Lia Chuzhdan) έχει καταγωγή από την Ουκρανία και τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα. Με πείσμα και επιμονή, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να μάθει ελληνικά σε 2 μόλις μήνες.

Η ίδια είναι ένα αντισυμβατικό κορίτσι, που ασχολείται με το modeling, τις πολεμικές τέχνες, όπως το boxing και το muay thai, ακούει metal μουσική και γράφει ποιήματα και μυθιστορήματα.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: «Εισακούστηκαν οι προσευχές μας και αποκτήσαμε ένα δεύτερο παιδί» 

5 έξυπνες ιδέες για να φτιάξεις ένα όμορφο γραφείο σε ένα μικρό σπίτι

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή -«Θέλω να κάνω οικογένεια» 

Keywords
Τυχαία Θέματα