GNTM: Η συνεργασία Μέγκι-Άννας και Μικαέλας-Γαρυφαλλιάς που έφερε ένταση! «Θα τη σπάσω στο ξύλο»

Η καθημερινή διαβίωση για τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού οι κόντρες και οι ίντριγκες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σπίτι του διαγωνισμού.

Ωστόσο, στο σημερινό (5/11) επεισόδιο μια νέα δοκιμασία έφερε μερικές άσπονδες φίλες αρκετά κοντά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Μέγκι, η οποία στα προηγούμενα επεισόδια εξέφρασε σχολίασε αρνητικά την Άννα, και την Μικαέλα με τη Γαρυφαλλιά, οι οποίες

ήρθαν σε σύγκρουση αρκετές φορές.

Υπεύθυνη για το παραπάνω γεγονός ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία χώρισε τα επίδοξα top models και τις έβαλε να συνεργαστούν. Τα κορίτσια έπρεπε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και να γράψουν ένα κοινωνικό μήνυμα σε λευκά μπλουζάκια.

Η Μέγκι και η Άννα έδειξαν καλή θέληση, ωστόσο δεν έπαψαν να είναι απόμακρες. Από την άλλη πλευρά η Μικαέλα και η Γαρυφαλλιά , ήταν πιο πρόθυμες, όμως συνέχισαν να λένε τις μπηχτές τους, με χιούμορ.

«Είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά θα έχουμε μια καλή συνεργασία μέσα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά και τότε η Μικαέλλα απάντησε: «Κοίτα, μπορεί τώρα να μας κάνεις την τιμή και να μας λες καλημέρα. Σε μένα τουλάχιστον. Που λες ότι επιλέγεις που θα πεις καλημέρα».

«Λέγαμε μεταξύ μας κάτι μπηχτές, κάτι αλήθειες αλήθειες μεταξύ αστείου και σοβαρού;», είπε στην κάμερα η Μικαέλλα και πρόσθεσε: «Μαύρη μοίρα που μας έτυχε»

«Θα την κάνω μαύρη στο ξύλο», πρόσθεσε με χιούμορ η Γαρυφαλλιά.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη: H Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τη Νικολέττα Ράλλη: «Όταν σου έκανα πρόταση, γιατί δεν συνεργαστήκαμε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα