Eurovision 2023: Το τρολάρισμα και τα επικά σχόλια στο Twitter για τον Α’ Ημιτελικό

Δεκαπέντε χώρες ανέβηκαν στη σκηνή της «M&S Bank Arena» του Liverpool στο πλαίσιο του Α’ Ημιτελικού της Eurovision του 2023! Η Τζένη Μελιτά και η Μαρία Κοζάκου ανέλαβαν να μεταφέρουν μέσα από τον αέρα της ΕΡΤ τον παλμό του ημιτελικού και να μεταδώσουν τις πληροφορίες της κάθε συμμετοχής.

Όλοι οι καλλιτέχνες ανέβηκαν με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση στο stage

και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πείσουν τους Ευρωπαίους να τους δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13/5.

Να θυμίσουμε πως από τις δεκαπέντε χώρες μόνο οι δέκα θα προκριθούν στον τελικό, διεκδικώντας μια καλή θέση για το τραγούδι τους. Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, τα φαβορί της βραδιάς δεν είναι άλλα από τη Σουηδία, το Ισραήλ, τη Φιλανδία και τη Νορβηγία.

Οι χρήστες του Twitter συντονίστηκαν φυσικά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους και σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τις εμφανίσεις των χωρών. Κάποιες εμφανίσεις ενθουσίασαν, ενώ κάποιες άλλες έπιασαν… πάτο, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Τα καυστικά σχόλια, το τρολάρισμα και οι επικές ατάκες δεν έλειπαν φυσικά από το hashtag της Eurovision. Η εμφάνιση της Σουηδίας με τη Loreen, η εκρηκτική τραγουδίστρια του Ισραήλ, η ομοιότητα του Θανάση Ευθυμιάδη με τον καλλιτέχνη της Μολδαβίας και η απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους eurofans.

ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΛΗΞΤΕ ΤΟ #Eurovision #Eurovision2023 #eurovisiongr pic.twitter.com/XcYi8diGMB

— Πρόεδρος Κατουρλίδες (@Kostas_Thoneick) May 9, 2023

Καλέ ο Θανάσης Ευθυμιάδης!!! #eurovision #eurovisiongr pic.twitter.com/pVKMm1CDgh

Πίθηκος Τάπας (@PithikosTapas) May 9, 2023

Στο μεταξύ η συμμετοχή της Μολδαβίας #eurovisiongr pic.twitter.com/MNEJFwRXF5

Keywords
Τυχαία Θέματα