Eurovision 2023 -Κύπρος: Ο Andrew Lambrou έκανε την πρώτη του πρόβα -Βίντεο

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για τη διεξαγωγή της φετινής Eurovision και οι προετοιμασίες στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες βρίσκονται ήδη εκεί και κάποιοι από αυτούς έχουν κάνει την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Andrew Lambrou, ο οποίος εκπροσωπεί την Κύπρο

με το τραγούδι «Break A Broken Heart».

Ο νεαρός τραγουδιστής εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους στο στάδιο με τις φωνητικές του ικανότητες και τη σκηνική του παρουσία, που είναι εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης.

@eurovision Red lights, flashes, Andrew Lambrou rises out of the ashes #Eurovision2023 #Eurovision @Andrew Lambrou ♬ original sound – Eurovision

Στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο TikTok ανέβηκε ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη πρόβα του Andrew Lambrou στην Liverpool Arena. Στο εν λόγω βίντεο, ο ίδιος περιγράφει και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν ανέβηκε στη φαντασμαγορική σκηνή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου. Η Ελλάδα και η Κύπρος διαγωνίζονται στον δεύτερο ημιτελικό στις 11 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Μαΐου. Η χώρα μας εκπροσωπείται στον μουσικό διαγωνισμό από τον Βίκτωρα Βερνίκο και το τραγούδι «What They Say».

Ο 16χρονος αναχώρησε για το Liverpool το περασμένο Σαββατοκύριακο και θα κάνει την πρώτη του πρόβα αύριο, Τρίτη 2/5.

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:

Περιπέτεια υγείας για τη Νατάσα Καλογρίδη: «Για οκτώ ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο»

Έγκυος για δεύτερη φορά γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε ενώ εγώ είχα στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη»

Keywords
Τυχαία Θέματα