Eurovision 2017: Η Demy έκανε την πρώτη της πρόβα στο Κίεβο- βίντεο

Λίγες ημέρες έμειναν για να ανάψουν τα φώτα στο International Exhibition Centre του Κιέβου. Oι συμμετέχοντες έχουν ξεκινήσει τις τεχνικές πρόβες στο Κίεβο, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Demy και οι συνεργάτες της, έκαναν ήδη την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή της φετινής Eurovision!

Σύμφωνα με όσα είδαμε στην πρώτη πρόβα, με το μπλε να κυριαρχεί στο φόντο και σταγόνες βροχής να πέφτουν από

τον ουρανό, η τραγουδίστρια είναι ανεβασμένη σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατεβαίνει και δύο άνδρες χορευτές είναι μέσα στο νερό.

Κατά την διάρκεια του τραγουδιού, τα χρώματα εναλλάσσονται σε κόκκινο και λευκό, ενώ δεν λείπουν τα οπτικά εφέ, που περιλαμβάνουν έναν καταρράκτη που… αλλάζει ροή με την δύναμη της αγάπης και το ολόγραμμα κοριτσιού που κολυμπάει. H Demy επέλεξε εκρού φόρεμα– Δείτε ΕΔΩ – πολύ έντονο μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως αυτή θα είναι και η επακριβής εμφάνισή της στον ημιτελικό, την ερχόμενη Τρίτη.

H επόμενη πρόβα θα γίνει την Πέμπτη, ενώ η τελική την ερχόμενη Δευτέρα, περίπου ένα 24ωρο πριν τον ημιτελικό που θα κρίνει αν η Ελλάδα θα προκριθεί στον τελικό της φετινής διοργάνωσης.

A bit of rain never looked so good!@Demy_Official on stage! Follow along with us today, for more exclusive updates #ESC2017 pic.twitter.com/MgMWbWrV4h

Eurovision (@Eurovision) 1 Μαΐου 2017

Ensayo de Demy con “This is love” #Eurovision #ESC2017 pic.twitter.com/MryfwZPlk3

— Eurofans Spain (@Eurovision_ESP) 1 Μαΐου 2017

The post Eurovision 2017: Η Demy έκανε την πρώτη της πρόβα στο Κίεβο- βίντεο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα