Emma Stone: Ποιο είναι το πραγματικό της όνομα και γιατί το άλλαξε;

Ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ταινία La La Land την έχει φέρει για τα καλά στο επίκεντρο της προσοχής το τελευταίο διάστημα, ενώ τις χάρισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου όσο και την αντίστοιχη Χρυσή Σφαίρα.

Ο λόγος για την Emma Stone, για την οποία σίγουρα δεν γνωρίζατε τόσο καιρό ότι

αυτό είναι το το καλλιτεχνικό όνομά της.

Το πραγματικό όνομα της ηθοποθοιού είναι Emily Jean Stone και σε συνέτευξη που παραχώρησε στο περιοδικό W εξήγησε τον λόγο που την ανάγκασε να το αλλάξει.

«Το να ζητάς από μια 16χρονη να διαλέξει ένα καινούργιο όνομα είναι πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία!», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και κατόπιν αποκάλυψε: «Σκέφτηκα να με λένε Riley, να κάνω το όνομα μου Riley Stone. Οπότε το όνομα μου ήταν Riley Stone για περίπου έξι μήνες και έκανα μια guest εμφάνιση στο Malcolm In The Middle και μια μέρα με φώναξαν με το όνομα Riley και δεν είχα ιδεά σε ποια μιλούσαν. Όταν μου είπαν “έλα σε θέλουμε στο πλατό”, τους είπα “Δεν είμαι η Riley, δε μπορώ να είμαι η Riley”!».

Καταλήγοντας, ωστόσο, η ίδια πρόσθεσε: «Είχα την επιλογή του Emily J. Stone που μοιάζει κάπως με το όνομα του Michael J. Fox, και τον λατρεύω. Αλλά δεν πίστευα ότι μου ταίριαζε το J, οπότε το έκανα Emma γιατί είναι πιο κοντά στο Emily,αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που με ξέρουν καλά με φωνάζουν Εm!».

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Απέρριψε πρωταγωνιστικό ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Μακρυπούλια!

H νέα συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που «μάγεψε» τον Jamie Oliver!

Πάολα: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε όλοι το παραμύθι!»

The post Emma Stone: Ποιο είναι το πραγματικό της όνομα και γιατί το άλλαξε; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα