DIY Time! Φτιάξε μόνη σου μια υπερ-ενυδατική, συσφιγκτική κρέμα με αλόη

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Δέρμα νεανικό, σφριγηλό και όμορφο! Τρόπος για να το αποκτήσουμε όλες είναι φυσικά… το πολύ νερό και η σωστή περιποίηση! Επειδή λοιπόν θέλουμε μόνο το καλύτερο για το δέρμα μας, ζητήσαμε από τους ειδικούς της Best οLive να μας πουν πως θα φτιάξουμε την απόλυτη κρέμα για ενυδάτωση και σύσφιγξη με αλόη. Η αλόη είναι εξάλλου το «μαγικό φίλτρο» της φύσης για το δέρμα μας! Εννοείται πως το έκαναν και μάλιστα δεν χρησιμοποίησαν μόνο αλόη αλλά επιστράτευσαν τις ιδιότητες της αγριελιάς! Πάμε να δούμε την συνταγή;

Θα χρειαστείς
2 κουταλιές της σούπας

τζελ αλόης (βρες το εδώ)
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ή λάδι αγριελιάς
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τσάι
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο μανταρίνι
8 σταγόνες εθαίριο έλαιο λεβάντα.

Το λαδί αγριελιάς θρέφει το δέρμα, το διατηρεί ελαστικό ενώ παράλληλα προλαμβάνει τις ρυτίδες και δρά ενάντια στην ξηροδερμία.

Η αλόη όπως ήδη ξέρεις, είναι σούπερ ενυδατική, συσφιγκτική, αναπλαστική και ιδανική για τις λιπαρές επιδερμίδες. Μάλιστα, έχει την πιο έντονη δράση καθώς, λόγω του μοριακού της βάρους, η αλόη διαπερνά όλες τις στοιβάδες του δέρματος!

Τα αιθέρια έλαια τώρα έχουν τα δικά τους ευεργετικά στοιχεία. Το αιθέριο έλαιο τσαγιού είναι ενυδατικό, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό ενώ καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει έντονη αναζωογονητική και αναπλαστική δράση…

…ενώ το αιθέριο έλαιο μανταρινιού προσφέρει αντιρυτιδική προστασία και ρύθμιση της λιπαρότητα (και μυρίζει τέλεια).

Για να φτιάξεις την κρέμα δεν έχεις παρά να αναμείξεις όλα τα συστατικά μεταξύ τους μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα και να την αποθηκεύσεις σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Με καθημερινή χρήση, θα δεις το δέρμα σου να επανακτά την λάμψη, την σφριγηλότητά του και σιγά σιγά τοι ρυτίδες σου θα γίνουν μια ανάμνηση. Αν ωστόσο δεν έχεις χρόνο για DIY… η Best οLive έχει την τέλεια κρέμα για εσένα που μπορείς να αποκτήσεις με ένα κλικ!


Η υπερ-ενυδατική κρέμα της Best οLive με αλόη vera, λάδι αγριελιάς, εκχύλισμα ελίχρυσου, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και νυχτολούλουδο θα μεταμορφώσει το δέρμα σου σε χρόνο μηδέν! Εμείς είμαστε… σχεδόν εθισμένες σε αυτή και δεν την αλλάζουμε με τίποτα!

Θέλεις ακόμα περισσότερα; Επισκέψου το site της Best οLive (έχει πάντα απίθανες προσφορές), κάνε like στην σελίδα της στο facebook για να ενημερώνεσαι άμεσα για τα νέα της και ραντεβού εδώ την επόμενη Πέμπτη για περισσότερες τέλειες χρήσεις της αλόης!

The post DIY Time! Φτιάξε μόνη σου μια υπερ-ενυδατική, συσφιγκτική κρέμα με αλόη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα