Big Brother: Η απίστευτη αποκάλυψη της Σοφίας Δανέζη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η Σοφία Δανέζη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Big Brother

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κεχαγιά και αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν κάνουν παρέα μετά το τέλος του ριάλιτι. Να σας θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκαναν στενή παρέα, ενώ οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι.

“Με τον Δημήτρη Κεχαγιά ήρθαμε πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι. Δεν μιλάμε πλέον. Ξέρεις

τι γίνεται; Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου κι εσύ στη δική τους για ένα χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι, ο καθένας έχει τις παρέες του, την οικογένειά του… Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά δεν ταίριαξαν τα πράγματα.”, τόνισε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη: “Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη, Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα έμπαινα στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις εσύ, δεν θα ψάξεις να βρεις ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο είδα την κοπέλα, δεν ήξερα ποια είναι. Ρώτησα ποια είναι, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμουν από πριν μπλοκ. Τώρα με έχει ξεμπλοκάρει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Κόρομι: “Μετά το Survivor υπήρξαν απειλές για το μαγαζί μου”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι η παρουσιάστρια του Game Of Chefs: Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα