Beauty blender: 5 διαφορετικοί τρόποι να το χρησιμοποιήσετε!

Τα τελευταία χρόνια το beauty blender είναι ένα από τα βασικά εργαλεία ομορφιάς. Το μικρό, χρωματιστό και χαριτωμένο σφουγγαράκι υπάρχει στο νεσεσέρ όλων σας αφού είναι εκείνο με το οποίο απλώνετε τη βάση σας αλλά και την πούδρα.

Θα το έχετε μαζί σας και στις διακοπές αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν πάτε πουθενά χωρίς αυτό ακόμη και το Καλοκαίρι που το μακιγιάζ σας είναι διακριτικό, σχεδόν

ανύπαρκτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 13 Ιούλ, 2020 στις 3:36 μμ PDT

Οι ειδικοί όμως αποκαλύπτουν και 5 ακόμη τρόπους να το χρησιμοποιήσετε, εκτός από τους ήδη γνωστούς. Δείτε τους στη συνέχεια και αντιγράψτε τους. 

Αντηλιακή κρέμα προσώπου: Είναι το προϊόν που απλώνετε καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνήθως με τα δάχτυλα. Τώρα θα το εφαρμόζετε με το beauty blender, αμέσως μετά το φον ντε τεν.

Η απαλή του υφή είναι η πλέον κατάλληλη ώστε να εφαρμόσετε το αντηλιακό σας χωρίς να αφαιρεθεί ή να διαλυθεί η βάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 28 Ιούν, 2020 στις 4:55 μμ PDT

Gradient ή blotted lip look: Αν ακολουθείτε πιστά τις τάσεις και αγαπάτε τα συγκεκριμένα looks ο μόνος τρόπος να τα πετύχετε είναι με τη βοήθεια του beauty blender

Αφού απλώσετε με τα δάχτυλα το κραγιόν σας στη συνέχει χρησιμοποιείστε το beauty blender, ταμπονάροντας στο κέντρο μόνο των χειλιών.

Blush σε μορφή κρέμα: Είναι ο μοναδικός τρόπος αν θέλετε να το απλώσετε σωστά και με ακρίβεια. Το εφαρμόζετε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Λεμφικό μασάζ: Είναι η νέα σας συνήθεια κυρίως το βράδυ ώστε να απομακρύνετε τα σημάδια κούρασης από το πρόσωπο.  Κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις αφού προηγουμένως έχετε απλώσει στο beauty blender την ενυδατική σας κρέμα ή λάδι.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον hairstylist σας!

Ο γιος της Elizabeth Hurley και η Irina Shayk πρωταγωνιστούν σε καμπάνια γνωστού brand και γίνονται viral!

Keywords
Τυχαία Θέματα