Anti-brow flow: Είναι η νέα τάση στα φρύδια και θα την λατρέψετε!

Το no makeup make up look έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Και η αγαπημένη των γυναικών που δεν έχουν μεγάλη αδυναμία στο Kardshian look. Οι make up artists με πρώτο και καλύτερο τον Daniel Martin, εκείνον που δημιούργησε το εμβληματικό νυφικό μακιγιάζ στην Meghan Markle.

Άλλωστε όλα ξεκίνησαν από τη μέρα που εμφανίστηκε στο γάμο της με το πιο φυσικό look ever. Ο Martin επιμένει πως αν η επιδερμίδα είναι δροσερή και άψογη όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Οι περισσότερες stars ακολούθησαν και τόλμησαν, ειδικά κατά

τη διάρκεια της καραντίνας, να ανεβάσουν makeup free selfies, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Και αυτή ήταν μία ακόμη τάση.

Η φυσική ομορφιά είναι και πάλι στο προσκήνιο. Πρόκειται για ένα “κίνημα” που μας προτρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και την όψη μας όπως ακριβώς είναι.

Και σα να μη φτάνoυν όλ’ αυτά έρχεται ένα ακόμη trend που ακολουθεί την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. Έχει να κάνει με τα φρύδια και ονομάζεται anti-brow flow. Και ναι, σωστά καταλάβατε. Θέλει φυσικά φρύδια. Χωρίς ένταση και έξτρα χρώμα.

Αφήνετε δηλαδή στην άκρη τα μολύβια και τις σκιές φρυδιών. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρείτε τις μικρές τρίχες, να τα χτενίζετε και αν είναι ατίθασα να απλώνετε μικρή ποσότητα διάφανου brow gel. 

Μπορείτε να ξεκινήσετε από σήμερα κιόλας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Δείτε το χτένισμα που θα φτιάξετε μόνες σας και δείχνει τέλειο ακόμη και με τα homewear!

Η beauty blοgger με τα ωραιότερα nail looks που πρέπει να ακολουθήσετε αμέσως τώρα στο Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα