8 τρόποι για να πετύχεις τους στόχους που έβαλες για το 2018!

1. Άφησε σημειωματάκια που θα σε ενθαρρύνουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού.
Κρέμασε ένα πόστερ στον τοίχο σου ή κόλλησε μικρά χαρτάκια με ενθαρρυντικά λόγια σττο καθρέφτη σου. Όταν νιώθεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις άλλο κοίτα το χαρτάκι στον καθρέφτη σου και θα πάρεις δύναμη.

2. Πλήρωσε προκαταβολικά για κάποιους μήνες στο γυμναστήριο.
Όταν νιώθεις ότι έχεις πληρώσει τόσα χρήματα στο γυμναστήριο είναι πιο δύσκολο να παραλείπεις να πηγαίνεις.

3. Σχεδίαζε τα γεύματά σου.
Φρόντιζε να φτιάχνεις ένα διατροφικό πλάνο για κάθε εβδομάδα και πήγαινε στο σούπερ μάρκετ με σκοπό

να ψωνίζεις όλα όσα υπάρχουν στη λίστα σου. Έτσι δε θα έχεις τροφές που δεν πρέπει να τρως στο ψυγείο σου ή γενικότερα στο σπίτι σου.

4. Βρες φίλους που έχουν τους ίδιους στόχους.
Ένας φίλος που έχει τα ίδια θέματα με σένα είναι σίγουρο πως μπορεί να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις ενώ θα κάνεις και εσύ το ίδιο για αυτόν.

5. Μην περιμένεις.
Αν είσαι έτοιμη να κάνεις μία πραγματική αλλαγή μην λες πως θα ξεκινήσεις από αύριο. Η ώρα που πρέπει να την κάνεις είναι τώρα! Πιες ένα ποτήρι νερό παραπάνω, φάε ένα υγιεινό γεύμα ή βγες έξω για τρέξιμο. Κάνε μικρές αλλαγές για να γίνει η μεγάλη αλλαγή σύντομα.

6. Γίνε δημιουργική.
Όταν ο καιρός δεν είναι καλός, έχει πολύ κρύο ή βρέχει καταρακτωδώς η εύκολη λύση είναι να κάτσεις σπίτι και να μην πας στο γυμναστήριο. Βρες βιντεάκια στο youtube με γυμναστική (υπάρχουν πάρα πολλά για κάθε είδους γυμναστική) και ασκήσου μέσα στο σπίτι.

7. Έχε πρόχειρα μερικά υγιεινά σνακ.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πεινάς μέσα στη μέρα. Όταν νιώθεις ότι πεινάς τρώγε κάποιο μικρό υγιεινό σνακ για να έχεις ενέργεια να συνεχίσεις.

8. Επιβράβευσε τον εαυτό σου.
Αν ακολουθείς πιστά το πρόγραμμά σου επιβράβευε που και που τον εαυτό σου δίνοντας του κάτι που θέλει πολύ. Το να κάνεις μία ατασθαλία μία στο τόσο σου δίνει τη δύναμη να συνεχίσεις ακόμα πιο δυναμικά μετά από αυτή. Προσπάθησε η μία ατασθαλία να μη γίνεται δύο ή περισσότερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα