8 φθινοπωρινά trends που υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα και αξίζει να φορέσεις αυτή τη σεζόν!

H Shea Whitney είναι πασίγνωστη you tuber και μια γυναίκα που λατρεύει τη μόδα και το styling. Μέσα από το κανάλι της στο You Tube μας δείχνει πώς να φορέσουμε τις πιο καινούριες τάσεις της νέας σεζόν και μας δίνει φανταστικές ιδέες που αξίζει να υιοθετήσουμε.

#1. Τα animal prints παραμένουν στη μόδα και η Shea μας τονίζει πως δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να τα συνδυάζουμε μεταξύ τους.

#2. Το μοβ και το κίτρινο είναι δύο χρώματα που επίσης αγαπάμε πολύ και θα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες. Επένδυσε μερικά χρήματα σε ένα πουλόβερ σε μια από αυτές τις έντονες αποχρώσεις

και συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια.

#3. Τα φλοράλ σχέδια παραμένουν στη μόδα και το φθινόπωρο και αναμένεται να φορεθούν πολύ! Συνδύασε το αγαπημένο σου φλοράλ φόρεμα με ένα πουλοβεράκι από πάνω για ακόμα περισσότερο στιλ.

#4. Τα σουέντ παλτό επανέρχονται στη μόδα και θα δώσουν πολύ στιλ και φινέτσα στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Όσο πιο μακρύ είναι το παλτό σου φέτος τόσο το καλύτερο. Πολλά brands λάνσαραν ήδη μερικά πολύ μακριά παλτό και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε λίγο να τα δοκιμάσουμε.

#5. Τα δερμάτινα παντελόνια είναι τάση τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος θα φορεθούν ακόμα περισσότερο. Συνδύασέ τα με λευκά πουκάμισα και μαύρες γόβες για τέλειο office look.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα παραπάνω trends και ακόμα περισσότερα!

Διαβάστε ακόμα: NYFW: Αυτά είναι τα trends που ξεχωρίσαμε στα shows των Tom Ford, Vera Wang και Philip Lim- Οι πιο δυναμικές τάσεις αποκαλύπτονται! Εσύ ποιες από αυτές θα ακολουθήσεις;

4 outfits που θα σου δώσουν ιδέες για το στιλ που μπορείς να έχεις στις βραδινές σου εξόδους ώστε να εντυπωσιάζεις τους πάντες με το στιλ σου- Για εκείνες τις φορές που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

H Chiara Ferragni φοράει το απόλυτο jacket της νέας σεζόν!- Δες εδώ ποιο είναι και πώς επίλεξε να το συνδυάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα