6 street looks που θα σε πείσουν να κάνεις αναβάθμιση ντουλάπας εδώ και τώρα

Θέλεις να αναβαθμίσεις τα χειμερινά σου ρούχα αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Η γνωστή Tik Toker και influenver Brittany Xavier μας δείχνει 6 street looks που μας εμπνέουν και μας δείχνουν τον δρόμο προς τις νέες τάσεις.

#1. Μάλλινα co-ords

Αν υπάρχει μια τάση που θέλουμε οπωσδήποτε να αποκτήσουμε άμεσα είναι τα μάλλινα co-ords που θα δώσουν στιλ σε κάθε μας εμφάνιση και θα ανανεώσουν το χειμερινό μας στιλ. Η Brittany φοράει ένα καφέ σύνολο και το συνδυάζει με καφέ δερμάτινη τσάντα και τα απαραίτητα αξεσουάρ.

#2.
Oversized καπαρντίνες

Φέτος θέλουμε να προσθέσουμε μια super oversized καπαρντίνα στην γκαρνταρόμπα μας. Όσο πιο άνετη και loose τόσο το καλύτερο!

#3. Sequin φούστες + λεπτά μαύρα καλσόν

Οι sequin φούστες δε φοριούνται φέτος μόνο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Τις φοράμε όλες τις ώρες της ημέρας και τις συνδυάζουμε με λεπτά καλσόν και γόβες ή μποτάκια, όπως κάνει και η Brittany.

#4. Καπιτονέ σύνολα

Το καπιτονέ είναι ένα ύφασμα που λατρεύουμε φέτος τον χειμώνα και θα το επιλέξουμε πολύ και στα πανωφόρια μας. Η Brittany τολμάει ένα καπιτονέ co-ord και μας εμπνέει ακόμαπερισσότερο με το στιλ της.

#5. Μπαλαρίνες + καλτσάκια

Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν στη μόδα και πολύ χαιρόμαστε με αυτά τα νέα γιατί είναι άνετα παπούτσια που μπορούν εύκολα να δώσουν στιλ σε μια εμφάνιση.

#6. Κοτλέ φούστες + ζιβάγκο

Μια κοτλέ φούστα θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πιο ωραία χειμερινά looks. Η Brittany συνδυάζει τη δική της με στενό μπεζ ζιβάγκο και over the knee μπότες που μοιάζουν με χοντρές μάλλινες κάλτσες.

Εσύ ποιες από τις παραπάνω τάσεις θα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Διαβάστε περισσότερα:

Fashion HACK: Πώς να μετατρέψεις το σακάκι σου σε crop blazer με μια κίνηση (VIDEO)

Balenciaga: Πώς κατάφερε να προσελκύσει όλους τους προβολείς πάνω του με το νέο του show

Η Φαίη υιοθετεί μια από τις top τάσεις της σεζόν- Shopping Guide για να αντιγράψεις το στιλ της

Keywords
Τυχαία Θέματα