6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε έναν Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι από τα πιο ιδιόρρυθμα ζώδια της αστρολογίας και θέλει λίγη προσοχή στο πώς θα τους συμπεριφερθείς ώστε να έχετε μια αρμονική και υγιή σχέση.

#1. «Γιατί μιλάς τόσο πολύ;»- Είτε όντως μιλάει πολύ είτε του πεις ειρωνικά, αυτή είναι μια φράση που ο Δίδυμος απεχθάνεται και δεν θέλει ποτέ να την ακούσει.

#2. «Γιατί δεν είσαι ποτέ σοβαρός;»- Άλλη μια φράση που δεν τους αρέσει να ακούνε! Σε γενικές γραμμές ο Δίδυμος

θέλει να νιώθει ότι είναι αστείος, ότι κάνει τους γύρω του να γελάνε και ότι του αρέσει να πειράζει και να τον πειράζουν. Όταν όμως τους πεις μια φράση σαν και αυτή τους κομπλάρεις και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν θα σε βλέπουν όπως σε έβλεπαν.

#3. «Γιατί μιλάς τόσο άσχημα;»- Ο Δίδυμος είναι πολύ έξυπνο ζώδιο και όταν θέλει μπορεί να έχει αρκετά κοφτερή γλώσσα. Ωστόσο όταν βγαίνει εκτός εαυτού το μετανιώνει αμέσως και δεν θέλει να του κάνουν παρατηρήσεις για τον τρόπο που μιλάει.

#4. «Μπορείς να συγκεντρωθείς;»- Ο Δίδυμος θέλει να καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και νιώθει πως τα έχει όλα υπό έλεγχο. Όταν λοιπόν κάποιος του πει ότι δεν συγκεντρώνεται είναι σαν να του λέει ότι κάτι δεν κάνει σωστά.

#5. «Είσαι σίγουρος πως μπορείς να τα καταφέρεις;»- Ένα πράγμα που δεν αντέχει ο Δίδυμος είναι η αμφισβήτηση. Οπότε καλό θα ήταν να μην τον κάνεις να νιώσει πως αμφιβάλεις για τις ικανότητές του.

#6. «Μήπως λες ψέματα;»- Δεν είναι από τα ζώδια που θα πούνε εύκολα ψέματα και ακόμα και αν αναγκαστούν να το κάνουν δεν θέλουν να ακούσουν κάτι τετοιο από τους δικούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟΙ είναι οι συνδυασμοί ζωδίων με την καλύτερη σεξουαλική ζωή

Θέλεις να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Δες τι πρέπει να κάνει βάσει του ζωδίου του!

Θέλεις να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Δες τι πρέπει να κάνεις βάσει του ζωδίου του! (Μέρος ΙΙ)

Keywords
Τυχαία Θέματα