5+1 σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για υγιή μαλλιά

Το ήξερες πως δύο δισεκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο σήμερα έχουν πιτυρίδα, κι από αυτές μόνο το 17% χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα κατά της πιτυρίδας;

Τα υγιή μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν στην εμφάνιση κάθε γυναίκας που της χαρίζουν αυτοπεποίθηση και λάμψη. Το άγχος, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι ορμονικές διαταραχές, η κακή διατροφή φυσικά και η περιβαλλοντική

ρύπανση δημιουργούν δερματικά προβλήματα, η πιτυρίδα είναι ένα από αυτά που εμφανίζεται πιο συχνά.

Νιφάδες πιτυρίδας μπορούν να εμφανιστούν όλο το χρόνο. Τους χειμερινούς μήνες λόγω της ξηρότητας στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της λιπαρότητας στο κεφάλι που προκαλείται από τον ιδρώτα, την υγρασία, τα χημικά της πισίνας και την ηλιακή ακτινοβολία. Ανεξάρτητα από την εποχή, το ξεφλουδισμένο τριχωτό της κεφαλής είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα που πρέπει να το αντιμετωπίσετε!

Υπάρχουν κάποια tips ώστε να μην όπως το συχνό λούσιμο, το να μην τρίβετε ή ξύνετε το κεφάλι σας κτλ. αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων που με συστηματική χρήση (τουλάχιστον 4 εβδομάδων) θα δείτε μεγάλη διαφορά στα μαλλιά σας.

Πάμε να δούμε μαζί τα 5+1 καλύτερα tried / tested σαμπουάν κατά της πιτυρίδας που κυκλοφορούν στην αγορά και αξίζει να δοκιμάσετε!

#1. VICHYVichy Dercos Anti-pelliculaire

Σαμπουάν για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά που καταπολεμά την πιτυρίδα στην πηγή της. Απομακρύνει το 100% των ορατών νιφάδων. Δράση 6 εβδομάδων κατά της επανεμφάνισης. Μετά από 4 εβδομάδες, το μικροβίωμα επανεξισορροπείται. Καταπραΰνει το τριχωτό ανακουφίζοντας από τον κνησμό και την αίσθηση δυσφορίας.

#2.Kérastase Symbiose – Bain Pureté Anti-Pelliculaire

Αποτρέπει τη συσσώρευση λιπαρότητας. ενώ παράλληλα το τριχωτό καθαρίζεται σε βάθος. Τα μαλλιά ενυδατώνονται και είναι ελαστικά, χωρίς να βαραίνουν. Απολεπίζει άμεσα και απομακρύνει την ορατή πιτυρίδα & τις νιφάδες στο τριχωτό χωρίς να αποδυναμώνει την τρίχα.

#3.L’Oréal Professionnel – Serie Expert Scalp Anti-Dandruff Dermo-Clarifier

Ανάλαφρη κρεμώδης σύνθεση που καθαρίζει απαλά απομακρύνοντας αποτελεσματικά την ξηρή και λιπαρή πιτυρίδα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει το τριχωτό.

#4.KLORANE – Galanga Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας

Το Σαμπουάν Εξισορρόπησης Κατά της Πιτυρίδας με Galanga της Klorane αξιοποιεί όλη τη δύναμη αυτής της φυσικής φαρμακευτικής ρίζας με αντιπιτυριδικές και καταπραϋντικές ιδιότητες από την οικογένεια του κουρκουμά. Η ήπια, φυσική σύνθεσή του καθαρίζει τα μαλλιά, εξαλείφει όλους τους τύπους πιτυρίδας και επαναφέρει την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής.

#5.Frezyderm – Mediated Shampoo

Η σύνθεσή του με φυτικά εκχυλίσματα και σαλικυλικό οξύ δρα αποτελεσματικά κατά της ξηρής πιτυρίδας, προστατεύει από ενδεχόμενες φλεγμονές και προσδίδει υγεία στο τριχωτό της κεφαλής.

#6.FOLTENE – Shampoo Anti-Dandruff For Dry Or Oily Flaky Scalp

Εξειδικευμένο σαμπουάν καθημερινής περιποίησης, για όλους τους τύπους της πιτυρίδας (ξηρή και λιπαρή), που με τις βιταμίνες και τα φυτικά του εκχυλίσματα ενισχύουν τη δομή της τρίχας, επιδιορθώνοντας και ενυδατώνοντάς την, ενώ χαρίζει λάμψη, υγεία και ζωντάνια στα μαλλιά σας και απομακρύνει την αντιαισθητική πιτυρίδα ανακουφίζοντας από τον κνησμό.

Πραγματικά μιλάμε για αξιόπιστα φαρμακευτικά προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε για να μην δώσετε παράταση στο πρόβλημα!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα