5 τρόποι για να πεις στον αγαπημένο σου ότι δεν είναι καλός στο κρεβάτι

1. Μην το κάνεις πολύ μεγάλο θέμα
Αν ξεκινήσεις τη συζήτηση λέγοντας, “Πρέπει να μιλήσουμε”, αυτομάτως τον κάνεις να σκεφτεί ότι έχεις κάτι πολύ σοβαρό να του πεις. Ξεκίνα τη συζήτηση χαλαρά χωρίς να δείχνεις ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό που θέλεις να του πεις.

2. Διάλεξε την κατάλληλη στιγμή για να πετάξεις τη “βόμβα”
Οι συζητήσεις στο κρεβάτι υπάρχουν για κάποιο λόγο. Μην αναφέρεις το θέμα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού ή του βραδινού φαγητού. Μία καλή ώρα να το συζητήσεις είναι μετά το σεξ όπου ο εγκέφαλός του θα είναι σε σεξουαλική διάθεση έτσι κι αλλιώς.

3. Χρησιμοποίησε πορνό
Ένας εύκολος τρόπος για να του δείξει τι θέλεις από αυτόν είναι οι ταινίες πορνό. Ακόμα και αν δε συνηθίζετε να βλέπετε τέτοιου είδους ταινίες σαν ζευγάρι, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσεις μερικές ιδέες στον αγαπημένο σου για το τι σου αρέσει.

4. Κολύμπα σε άγνωστα νερά
Μερικές φορές το κακό σεξ δεν έχει να κάνει με την τεχνική αλλά με τη βαρεμάρα. Αν αυτό είναι το θέμα στην περίπτωσή σου φρόντισε να του προτείνεις να κάνετε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν.

5. Επιβράβευσε την προοδό του
Δε χρειάζεται να του λες συνέχεια “μπράβο” αλλά αν που και που κάνει κάτι που σε ενθουσιάζει είναι καλό να του το λες για να χαίρεται και να γίνεται ακόμα καλύτερος. Άσε που αν τον επιβραβεύεις κάθε φορά που κάνει κάτι που σου αρέσει θα συνεχίσει να το κάνει και ίσως και πιο συχνά..

Δες ακόμα: Sex Facts: 5 περίεργες πληροφορίες γύρω από το σεξ (που σίγουρα δεν έχεις ξανακούσει!)

Keywords
Τυχαία Θέματα