5 τρόποι για να αποκτήσεις πιο λαμπερά μαλλιά ΤΩΡΑ!

Τα λαμπερά μαλλιά είναι εκείνα που δείχνουν και πιο υγιή. Αν ωστόσο -όπως εμείς- βάφεις τα δικά σου και κάνεις καθημερινό styling, θα έχεις παρατηρήσει πως θαμπώνουν ολοένα και περισσότερο… είναι λογικό! Η τρίχα ταλαιπωρείται και χάνει το χρώμα και την λάμψη της με τις βαφές, το styling, ακόμα και με το λούσιμο ή με την βόλτα στην εξοχή. Δεν χρειάζεται ωστόσο να ανησυχείς. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Τι πρέπει να κάνεις; Έχουμε και λέμε…

#1 Διάλεξε σωστά προϊόντα
Δεν θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβεις πως τα προϊόντα

παίζουν μεγάλο ρόλο στην λάμψη των μαλλιών σου, το ξέρεις ήδη αυτό. Δεν πρέπει όμως να ψάχνεις απλά προϊόντα για λαμπερά μαλλιά αλλά προϊόντα χωρίς sulfates πoυ είναι φιλικά προς την τρίχα και τα λέπια της. Και μιας που το έφερε η κουβέντα… το α και το ω για τα λαμπερά μαλλιά είναι τα «σφιχτά» λέπια της τρίχας.

#2 Αγάπα το κρύο νερό!
Τι είπαμε μόλις; Πως το α και το ω για τα λαμπερά μαλλιά είναι τα «σφιχτά» λέπια της τρίχας.. το κρύο νερό είναι ο σύμμαχός σου σε αυτό! Τελειώνοντας κάθε λούσιμο με κρύο νερό εξασφαλίζεις πως τα λέπια της τρίχας παραμένουν ερμητικά κλειστά και άρα η τρίχα στο σύνολό της λαμπερή!

#3 Βάλε φίλτρο
Αφού μιλήσαμε για το ξέβγαλμα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το νερό. Ένας λόγος για τον οποίο τα μαλλιά σου θαμπώνουν είναι το νερό της βρύσης και τα στοιχεία που περιέχει. Αυτά δημιουργούν ένα φιλμ γύρω από την τρίχα και αυτό δεν κάνει καθόλου καλό για την λάμψη των μαλλιών σου. Αν λοιπόν είσαι αποφασισμένη να αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά, το φίλτρο στο ντους επιβάλλεται και μην φοβάσαι, δεν είναι καθόλου ακριβό.

#4 Πιάσε φιλίες με το αντηλιακό
Το χρησιμοποιείς καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι στο πρόσωπο, σωστά; Μην απαντήσεις… ΠΡΕΠΕΙ να το χρησιμοποιείς καθημερινά σε όλο το πρόσωπο και ναι, ναι, ναι καλά το κατάλαβες στα μαλλιά! Ο ήλιος ξεθωριάζει το χρώμα πολύ πιο γρήγορα από ότι φαντάζεσαι και μαζί με το χρώμα χάνεται και η λάμψη. Ένα σπρέι προστασίας από τον ήλιο είναι απαραίτητο κάθε μέρα, ιδιαίτερα τώρα την άνοιξη.

#5 Σημασία στην προστασία
Για το τέλος φυλάξαμε αυτό που ίσως ήδη ξέρεις: Την φθορά από τα θερμά εργαλεία. Τα σεσουάρ, οι μασιές και τα ψαλίδια για τις μπούκλες είναι οι εχθροί των λαμπερών μαλλιών άρα πρέπει να χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ ένα σπρέι προστασίας πριν τα χρησιμοποιήσεις. Αν βέβαια θέλεις λαμπερά και όχι «μαγειρεμένα» μαλλιά.

Διάβασε ακόμα:

Κραγιόν στο χρώμα του τριαντάφυλλου; Yes please!

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να κάνεις κοτσίδες αν έχεις κοντά μαλλιά; Να σωπάσει αμέσως!

Τα προϊόντα που αγαπάμε αυτή την εβδομάδα

The post 5 τρόποι για να αποκτήσεις πιο λαμπερά μαλλιά ΤΩΡΑ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα