5 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από ένα εργένικο σπίτι

#Καφετιέρα

Σου αρέσει ο καφές; Τότε θα πρέπει να αποκτήσεις μία καφετιέρα που να κανει όλα τα είδη καφέδων. Στο νέο σου σπίτι θα περάσεις πολλά βράδια βλέποντας μπάλα με τους κολλητούς, ενώ το πρωί θα πρέπει να σηκωθείς για να πάς στη δουλειά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θέλεις να κουτουλάς στους τοίχους, ενώ το αφεντικό θα σε αγριοκοιτάζει. Επίσης, έχοντας καφετιέρα στο σπίτι θα μπορείς να εντυπωσιάσεις και τις κυρίες που ίσως επισκεφτούν το εργένικο σπίτι σου, και θα θέλουν κάτι πιο εκλεπτισμένο από μία παγωμένη μπύρα.

#Μίνι μπαρ

Ένα μίνι μπαρ είναι απαραίτητο σε ένα εργένικο

σπίτι. Ακόμα και αν δεν έχεις μίνι μπαρ, μπορείς να δημιουργήσεις ένα, βάζοντας ένα τραπεζάκι σε μία γωνιά του σπιτιού και τοπωθετώντας πάνω ένα σέικερ για μαρτίνι, μερικά ποτήρια, σφηνοπότηρα, και μερικά βασικά αλκοολούχα ποτά, όπως βότκα, ουίσκι, τζιν, βερμούτ, και τουλάχιστον 2 είδη κρασιού (λευκό και κόκκινο).

#Πουφ

Αν και λίγο ξεπερασμένα, τα πουφ δίνουν μία πιο casual όψη στο σπίτι και είναι εύκολα στη χρήση καθώς μεταφέρονται εύκολα και είναι και άνετα. Αν θέλεις κάτι πιο σικ προτίμησε δερμάτινα και απέφυγε τα πολύχρωμα φοιτητικά πουφ που θα υποβαθμίσουν αρκετά το εργένικο σπίτι σου.

#Μία μεγάλη τηλεόραση

Εάν θέλεις να είσαι ευυπόληπτος εργένης τότε πρέπει να έχεις μία καλή τηλεόραση για να μπορείς να βλέπεις μπάλα, να παίζεις video games με τους φίλους σου αλλά και να σερφάρεις στο ίντερνετ. Ξεκίνα αγοράζοντας μία smart tv και στη συνέχεια μπορείς να προμηθευτείς play station, wii ή ό,τι άλλο επιθυμείς.

#Μίνιμαλ έπιπλα

Για το καλό το δικό σου μείνε μακριά από φλοράλ, εκκεντρικά έπιπλα και τρέντυ διακοσμητικά. Επέλεξε μίνιμαλ διακόσμηση, και απλά αλλά καλόγουστα έπιπλα που στη συνέχεια αν αποκτήσεις σχέση να μπορείς να τα τροποπιήσεις.

Διάβασε ακόμα: 8 σπίτια χωμένα μέσα στο χιόνι σου δείχνουν τι σημαίνει xmas spirit!

Keywords
Τυχαία Θέματα