5 μαγικές τροφές για να δείχνεις νεότερη!

Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας για αυτό η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντική στο ναι μεν να μεγαλώνουμε, να μην κλαίμε όμως όταν σβήνουμε τα κεράκια των γενεθλίων μας!

Ας δούμε ποιες είναι οι 5 τροφές που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη:

1. Λαχανάκια Βρυξελλών:
Έχουν φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς. Αν σου αρέσει η γεύση τους, τρώγε τα τακτικά καθώς είναι μικρά το μάτι αλλά γεμάτα στα θρεπτικά συστατικά. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β που περιέχουν λειτουργούν προληπτικά για ασθένειες της καρδιάς και για τον καρκίνο και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου.

2. Σολομός:
Όσο

περνάνε τα χρόνια σού είναι ολοένα και πιο αναγκαίος λόγω των Ω3 λιπαρών οξέων που περιέχει και που είναι ιδανικά στον πόλεμο με την κατάθλιψη και τις φλεγμονές. Όντας και καλή πηγή ασβεστίου και βιταμίνης D, τα κόκαλά σου θα είναι γερά και πλήρως προστατευμένα.

3. Blueberries:
Αυτά τα μούρα έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες, ελάχιστες θερμίδες και μπόλικη βιταμίνη C η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση.

4. Βρώμη:
Στο έχουμε πει και θα στο ξαναπούμε: τρώγε βρώμη! Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες που σε κρατάνε χορτάτη και ελαττώνουν την LDL χοληστερόλη.

5. Κόκκινο τσάι Rooibos:
Παράγεται στη Νότιο Αφρική, δεν περιέχει καφεΐνη, έχει λιγότερες τανίνες συγκριτικά με άλλα είδη, τσαγιού, και είναι φουλ στα αντιοξειδωτικά.

Διάβασε ακόμα πώς θα αποκτήσεις bikini body με 7 top tips!

The post 5 μαγικές τροφές για να δείχνεις νεότερη! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα