4 πανωφόρια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου αυτή την Άνοιξη (+ Πού θα βρεις τα πιο οικονομικά και stylish κομμάτια)

Ποια πανωφόρια προτιμάμε αυτή την άνοιξη; Η super stylish Caroline Daur μας δείχνει τα αγαπημένα της πανωφόρια και μας πείθει πως ΑΥΤΑ είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχει η ντουλάπα σου. Η ίδια επενδύει σε μίνιμαλ γραμμές που την εξυπηρετούν περισσότερο στις καθημερινές της εμφανίσεις. Οι ζακέτες, οι καπαρντίνες, τα blazer είναι τα βασικά πανωφόρια που καλό είναι να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Στο πρώτο look η Caroline ποζάρει με tie dye ζακέτα που τη συνδυάζει

με μαύρο παντελόνι και loafers. Η γνωστή influencer ολοκληρώνει το look της με εκρού τσαντάκι και λευκό t-shirt δημιουργώντας ένα απλό, καθημερινό look κατάλληλο για όλες τις ώρες. Στο δεύτερο look η Caroline ποντάρει σε μια κλασική καπαρντίνα που την ταιριάζει με μαύρο look και λευκά sneakers.

Στο τρίτο look η όμορφη fashionista επιλέγει ένα κλασικό μπεζ blazer σε άνετη γραμμή που το ταιριάζει τέλεια με σορτς, τοπ και ψηλοτάκουνα πέδιλα δημιουργώντας ένα look που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Τέλος, στο τέταρτο look η Caroline επενδύει σε μια ακόμα δυνατή τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το δερμάτινο σακάκι. Η ίδια το συνδυάζει με μαύρο wide leg jeans και tie dye second skin top.

Παρακάτω θα δεις τα πανωφόρια που επιλέξαμε για εσένα από αγαπημένα ελληνικά brands.

Ροζ πλεκτή ζακέτα Attrattivo
Αγορά εδώ!

Μπεζ σακάκι BSB
Αγορά εδώ!

Μπλε ζακέτα BSB
Αγορά εδώ!

Μπεζ Δερμάτινο jacket BSB
Αγορά εδώ!

Γκρι καρό σακάκι Attrattivo 
Αγορά εδώ!

Εκρού Λινό blazer Benetton
Αγορά εδώ!

Καρό Καπαρντίνα Benetton
Αγορά εδώ!

Μπλε Καπαρντίνα Benetton
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 10 basic κομμάτια που πρέπει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Ρίγες: Πώς θα τις φορέσεις την Άνοιξη για να απογειώσεις το στιλ σου (+ 10 κομμάτια σκέτη απόλαυση)

ΑΥΤΗ η απόχρωση που επιλέγει η γνωστή influencer, Tezza, θα φορεθεί όσο καμία άλλη (+Oδηγός αγοράς)

Keywords
Τυχαία Θέματα