4 αγαπημένες Ελληνίδες και 4 ξένες celebrities αποκαλύπτουν τι τρώνε για πρωινό! Δείτε τις συνταγές!

Οι αγαπημένες μας celebrities εκτός από ταλαντούχες, η κάθε μια στο είδος της, διαθέτουν και τέλειες αναλογίες. Ένα από τα μυστικά τους για ενέργεια και αντοχή είναι φυσικά το πρωινό τους. Δείτε τι επιλέγουν να τρώνε καθημερινά μέσα από τις συνταγές που έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους ή στα social media.

Δέσποινα Βανδή, Εναλλακτική κρέπα με σιρόπι σφενδάμου και φρούτα!

“Εγώ αντί για βρώμη βάζω φαγόπυρο και αμάρανθο! Τα βρίσκω στα βιολογικά καταστήματα που ευτυχώς υπάρχουν σε όλες τις πόλεις

της Ελλάδας! Μπορείτε να βάλετε ο,τι φρούτο σας αρέσει και επίσης αντί για σφένδαμο μπορείτε να βάλετε μέλι!Είναι πολύ υγιεινή η κρέπα αυτή και δε θα αισθανθείτε την ανάγκη να τσιμπολογήσετε κάτι για τις επόμενες 3-4 ώρες!Μπορείτε να βάλετε και λίγους ξηρούς καρπούς αν θέλετε”.

Ελένη Τσολάκη, Πολύχρωμη ομελέτα χωρίς λάδι!

“Τα Σαββατοκύριακα φτιάχνω μια ομελέτα χρωματιστή θρεπτική και με λίγες θερμίδες. Χρησιμοποίησα τα αυγουλάκια της φίλης μου της Κωνσταντίνας από την Καρδίτσα γι’ αυτό και βλέπετε αυτό το τέλειο πορτοκαλί χρώμα. Είναι φρέσκα αυγά κατευθείαν από τη παραγωγή. Αν θέλετε να αποφύγετε τους κρόκους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα ασπράδια. Ένα άλλο μυστικό αυτής της ομελέτας είναι ότι δεν χρησιμοποίησα καθόλου λάδι. Έβαλα όμως ντοματούλα και χρωματιστές πιπεριές. Αν σας αρέσει μπορείτε να προσθέσετε και κάποιο τυρί της αρεσκείας σας. Είναι πολύ θρεπτική , σου δίνει ενέργεια για μια γεμάτη μέρα και έχει πολύ λίγες θερμίδες. Γιατί να πεις όχι;

Δούκισσα Νομικού, Τηγανίτα με βρώμη, γιαούρτι και μέλι!

“Βάζουμε σε ένα μίξερ τα εξής: Βρώμη (4-5 κουταλιές), 2 ασπράδια αβγών και λίγο γάλα light (αν σας φουσκώνει το κανονικό γάλα, δοκιμάστε γάλα αμυγδάλου). Τα ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια, τηγανίζουμε το μείγμα στο αντικολλητικό τηγάνι με ΕΛΑΧΙΣΤΟ λάδι και από τις δύο πλευρές. Όταν είναι έτοιμο, το σερβίρουμε με γιαούρτι 2% και μία κουταλιά μέλι! Είναι διαφορετικό (γιατί βαριέμαι να τρώω συνέχεια τα ίδια) και μου δίνει φουλ ενέργεια! Δοκιμάστε το”.

Καλομοίρα, Ομελέτα με σπανάκι και κρεμμύδι!

«Για πρωινό επιλέγω να κάνω μια νόστιμη ομελέτα, η οποία μέσα περιέχει πιπεριές, κρεμμύδια και σπανάκι. Την συνοδεύω με spicy ketchup και γλυκές πατάτες. Από το πρωινό πιάτο δε λείπουν οι φράουλες»!

Rihanna, Ομελέτα με ασπράδια αβγών και ανανάς!

“Ξεκινάω πάντα την ημέρα μου με μια ομελέτα που αποτελείται από τα ασπράδια τεσσάρων αβγών, χωρίς καθόλου λάδι. Την συνοδεύω με μια μαύρη φέτα του τοστ και πολύ ανανά. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό το φρούτο, είναι το αγαπημένο μου και εκτός από το πρωινό το έχω και ως σνακ τα απογεύματα”.

Jennifer Lopez, Smoothie με φρούτα, γιαούρτι, μέλι, κανέλα και λεμόνι!

“Φτιάχνω καθημερνά ένα smoothie που είναι γεμάτο πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν το μεταβολικό ρυθμό και αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας. Θα χρειαστείτε: 3 φλιτζάνια φράουλες, 1 φλιτζάνι μπλε μούρα, 1 φλιτζάνι βατόμουρα, 1 φλιτζάνι γιαούρτι, 1 κουταλιά ορό γάλακτος, 1 κουταλιά κανέλα, 2 κουταλιές μέλι, 1 κουταλιά χυμό από λεμόνι, ½ φλιτζάνι παγάκια. Αναμειγνύεται όλα τα υλικά στο μπλέντερ και το smoothie είναι έτοιμο!

Reese Witherspoon, Pancakes με ψητό ανανά και μπανάνα!

“Έχω δοκιμάσει πολλά πρωινά, αφού είναι το πιο βασικό γεύμα της ημέρας μας που μας δίνει ενέργεια για να μπορούμε να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας. Κατέληξα όμως πως το καλύτερο είναι τα pancakes που τα φτιάχνω με ασπράδια αβγών και γάλα αμυγδάλου σε συνδυασμό με λίγο ψητό μπέικον και οι φέτες μπανάνας”.

Beyonce, Γάλα με βρώμη, σπόροι chia και αντιοξειδωτικά φρούτα!

“Το πρόγραμμά μου είναι πολύ απαιτητικό γι’ αυτό και ξεκινάω την ημέρα μου με ένα πολύ δυνατό πρωινό για ενέργεια και αντοχή. Σε ένα μπολ προσθέτω βρώμη, σπόρους chia, μούρα και άλλα αντιοξειδωτικά φρούτα, ανάλατους ξηρούς καρπούς και γάλα χαμηλό σε λιπαρά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα